To je to što me zanima!

'Kad baba vidi kako kuvaš, neću smjet doć doma bez tebe'

Ja i ti kad se oženimo, ti ćeš lijepo kuhat, a ja ću ležat i šopingirat. Kao prava princeza. kazala je Sara te dodala da će se prilagoditi njegovu glazbenom ukusu
Vidi originalni članak

S obzirom na to da je Sara sama u emisiji izjavila da je u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' došla naučiti kuhati da bi se mogla udati, možda riješi dvije muhe jednim udarcem. Zgodna Dalmatinka bacila je oko na markantnog Istrijana, osim ako nije riječ samo o platonskoj zezanciji. 

- Kristijane, kad te moja baba doma vidi kako kuvaš, ja doma neću smjet doć bez tebe -  kazala mu je.

- Bilo je direktno u emisiji, Doris je rekla da se Sara došla udat u show -  zezao je Kristijana Martin, a ovaj se branio.

- Nisam ja ništa kriv, to je ona počela bacati neke baze. Naš odnos je čisto prijateljski, razvija se u nekom šaljivom smjeru, kao supruga i muž. Pa te neke pošalice koje bacamo jedno drugome samo dižu atmosferu - rekao je.

- Ja i ti kad se oženimo, ti ćeš lijepo kuhat, a ja ću ležat i šopingirat. Kao prava princeza - kazala je Sara Kristijanu, a izjavila je i da će se prilagoditi njegovu glazbenom ukusu. 

- Kristijan tako meni da neki kompliment, ja njemu, on meni i to. Ali, baš je simpatičan, ono baš simpatičan, što jest, jest - dodala je.

Večeras će kuhati parovi koju su tijekom tjedna sakupili najviše bodova. Boje tima Selo branit će Martin i Kristijan, a tima Grad Sanja i Željko. Tko će biti bolji u ovotjednom 'sukobu titana“, doznajte u 21:30 na RTL-u! 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 09.02.2017.

    Ja neznam bili mogla bit sa Saron u istoj prostoriji duze od po ure...prica li ga prica....

  • 09.02.2017.

    big brother kuhanje trazim zenu mix od emisije haha

  • GoranNL 09.02.2017.

    U Hrvatskoj se ne kuva nego kuha, dakle "kako kuhas"

Komentiraj...
Vidi sve komentare