To je to što me zanima!

Kad krenete jesti samo sirovo meso, na putu ste bez povratka

Cijela Justineina obitelj je vegetarijanska. No kada mlada Justine krene studirati i pojede sirovo meso prvi put, pojavit će se posljedice koje će dovesti do groznih situacija
Vidi originalni članak

Ako redovno pratite našu filmsku rubriku, vjerojatno ste primijetili i vijest o ponoćnom prikazivanju kanibalskog filma 'Grave' (ozbiljno, franc., op.a.) na festivalu u Torontu, koje je dovelo do ozbiljnih problema u kinu. Naime, kino je počelo sličiti sceni iz nekog horor djela. Situacija je bila toliko ozbiljna da je morala biti pozvana Hitna pomoć, kako bi se pomoglo publici koja je padala u nesvijest tijekom gledanja filma.

Taj francuski film, o vegetarijanki koja malo po malo postaje kanibal, bio je prikazan na festivalu u Cannesu, gdje je ostavio nekog traga, no ne toliko bitnog. No nakon što je film otišao u distribuciju u SAD (američki prijevod mu je 'Raw') pokazalo se da će možda biti uspješan i drugdje.

Stoga smo dobili ovaj foršpan, za kojeg upozoravamo da nije baš za svačije oči, kao i da nikako nije prikladan za gledanje na radnom mjestu.

Pogledajte video, ako se usudite

Film je režirala francuska redateljica Julia Ducournau, a u glavnim ulogama su Garance Marillier te Ella Rumpf i Rabah Naït Oufella.

Iako u ovom trenutku nema distributera koji bi preuzeo prikazivanje filma u Hrvatskoj, ako se pokaže da je film uspješan na stranom tržištu, posve je moguće da će doći i kod nas. Ako se to dogodi, saznat ćete istog trena u našoj rubrici FILM.

A ako vam zatreba malo straha, 'Krug 3', u distribuciji Blitza, stiže u domaća kina 2. veljače.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • beebee 20.01.2017.

    Nisam baš shvatila što je tu šokantno, trailer je dosadan

  • Blue sea 15.01.2017.

    Moj djed je jeo ljudsko meso kada je bio u zarobljeništvu u Sibiru.. zbog gladi i nedostatka vitamina imao je privremenu sljepoću.. ipak je preživio... tako je to kad u ratu izabereš krivu stranu..

  • ella123xD 15.01.2017.

    Naći se i za ovo mušterija ..malo bolji trash .Ne gledati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare