To je to što me zanima!

Kad se nisu mogli vratiti domu, Dom je herojski došao po njih

Rekli su im da nisu heroji. Rekli su im da nisu vojnici. Rekli su im da nisu korisni. Ali kada je 400 000 njihovih sugrađana ostalo zarobljeno, nitko od njih nije oklijevao izložiti se opasnosti
Vidi originalni članak

Od redatelja Christophera Nolana ('Interstellar', 'Početak', trilogija 'Vitez tame') dolazi nam epski akcijski triler 'Dunkirk', kojeg je Nolan režirao prema svom originalnom scenariju. 'Dunkirk' počinje s nekoliko tisuća Britanaca i saveznika opkoljenih od strane neprijatelja, zarobljeni na plaži suočavaju se s nemogućom situacijom kako se neprijatelj približava.

Pogledajte foršpan

Film je okupio glumačku postavu koja uključuje Fionna Whiteheada, Toma Glynna-Carneyja, Jacka Lowdena, Harryja Stylesa, Aneurina Barnarda, Jamesa D’Arcyja i Barryja Keoghana, s Kennethom Branaghom ('Jack Ryan: Poziv iz sjene', 'Hamlet', 'Operacija Valkira'), Cillianom Murphyjem ('Početak', trilogija 'Vitez tame'), Markom Rylanceom ('Most špijuna', 'Dvije sestre za kralja') i Tomom Hardyjem ('Povratnik', 'Mad Max: Divlja cesta', 'Početak').

Film 'Dunkirk', u distribuciji Blitza, pogledajte od 20.7. u svim kinima i to u najboljim formatima: IMAX i 4DX-u.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • namasmarana 09.06.2017.

    sudeći po trailerima film je epsko smeće. Kenneth Branagh je totalni promašaj za ulogu komandanta kao i Hardy. sve gore od gorega, još jedno veličanje poraza. istina o WWII još nije napisana.

  • Vlaj1950 09.06.2017.

    Đžaba vam propaganda angloamerikanci kad i tice na grani znaju da je 80% Njemaca iz stroja izbacija SSSR. A Ruje vaš šiju i u kinematografiji. Više vridi minuta filma Ivanovo djetinjstvo od Tarkovskog nega sati i sati raznorazni Ryana, Dunkirka...

  • ZgZoki 09.06.2017.

    dobar ! idem gledat kad se pojavi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare