To je to što me zanima!

'Kad se zaljubiš u crvenokosu pekaricu, puno jedeš iz pekare'

Dominik se u 'Život na vagi' prijavio jer nikada nije imao dovoljno jaku motivaciju da smršavi sam. U emisiji je otkrio kako se hrani uglavnom proizvodima iz pekarnice, no tamo ne ide samo zbog hrane
Vidi originalni članak

U emisiji 'Život na vagi' kandidati su s psihologinjom i nutricionisticom osvijestili povezanost hrane i emocija. U razgovoru s njima, Dominik je pokazao kako to doista ima smisla.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja sa Sanjom Žuljević

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otkrio je kako uglavnom jede u pekarnici i dodao kako tamo radi jedna zgodna djevojka, o kojoj je kasnije pričao u sobi s Matejem

- Prije nego što odem u pekaru, vidim tko radi. Već sam naučio i smjene. Kad vidim crvenokosu, odmah ulijećem unutra, bez pardona. Ti kad se zaljubiš u pekaricu, normalno da ćeš ići jesti u pekaru ne zbog proizvoda nego zbog pekarice - rekao je Dominik u razgovoru. 

Matej ga je potom pitao što će učiniti ako pekarica da otkaz.

- Naći ću drugu! - spremno je odgovorio Dominik pa se našalio:

- Moja idealna kombinacija je visoka, crvenokosa pekarica, burek sa sirom i da mi onako nježno preda jogurt uz njega. Znači, ako ne preda jogurt ništa od toga.

Dominik se inače s viškom kilograma bori od malih nogu. Tada mu kilogrami nisu smetali, no tijekom školovanja je bio žrtva nasilja. Zbog toga je kroz život naučio kontrolirati svoje osjećaje i bijes. Prije tri godine preživio je tešku tahikardiju srca pa je danas zahvalan što je živ, no bilo ga je strah početi vježbati.

IZ 'ŽIVOTA NA VAGI' Antu kilogrami sputavaju da se igra sa sinom: 'Osjećam se kao nepokretan u njegovu društvu'

Nikada nije imao dovoljno jaku motivaciju da smršavi pa se prijavio u show. Sanja kako će jednoga dana postati vrhunski sportaš, ali se zbog viška kilograma ne može baviti veslanjem koje obožava. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare