To je to što me zanima!

Kada čudovišta opet dođu, tko će prvi stati u našu obranu?

Gypsy Danger, Cherno Alpha, Crimson Typhoon. Njihova moćna imena su jednom utjerivala strah i trepet u srca njihovih protivnika. Vrijeme je da se ovi titani probude
Vidi originalni članak

Premda je ‘Bitka za Pacifik’ zaradila preko 400 milijuna dolara diljem svijeta, i dalje je u pitanju bio film koji je koštao podosta novca, čak 190 milijuna dolara. Stoga, pitanje nastavka je ipak bilo na klimavim nogama, iako je redatelj Guillermo del Toro potvrdio da je priča napravljena.

No produkcijska kuća Legendary je ipak odlučila još jednom probati osvojiti svjetska kina svojim filmom, a kako nam se čini, pozivaju i sve nas da se priključimo u tom osvajanju.

Pogledajte video

Kako smo već prije objavili, Steven S. DeKnight, redatelj prve sezone serije 'Daredevil', preuzeo je redateljsku ulogu od del Tora, koji postaje producent. Za scenarij je odgovoran Derrick Connolly ('Jurski svijet'), dok je za prethodnu verziju bio zadužen Jon Spaihts ('Prometej', 'Doktor Strange').

U glavnim ulogama su John Boyega i starog Eastwooda sin, Scott Eastwood. Njima se pridružuju Cailee Spaeny i Jing Tian dok ekipa iz prvog dijela, Rinko Kikuchi, Charlie Day i Burn Gorman svi repriziraju svoje uloge.

'Pacific Rim: Uprising' bi se u kinima, u 3D verziji, trebao pojaviti krajem veljače 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • eustahije_brzic 02.08.2017.

    Kopija Power Rangersa.

  • Nervozan 31.07.2017.

    Ako nas Rusi ne spase niko drugi neće

  • Dulex_1 31.07.2017.

    Pa Ameri, kakvo glupo pitanje! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare