To je to što me zanima!

Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko su dobili sina: Veliku vijest otkrili fotkom na društvenim mrežama

Kaja je na Instagramu objavila fotografiju novorođene bebe, kćerkice Viktorije i partnera Šime, a u opis je napisala 'Moj svijet' i dodala emotikon srca
Vidi originalni članak

Slovenska manekenka Kaja Vidmar (28) rodila je drugo dijete, sinčića, a ime još nisu otkrili. Na društvenim mrežama pohvalila se fotografijom na kojoj se nalaze novorođena bebica, kći Vitkorija i partner, bivši 'vatreni' Šime Vrsaljko (31). 

ŠIME SE OPROSTIO OD REPKE Kaja podržala Vrsaljka, a kći Viktorija rekreirala tatinu fotku

Nakon kćerkice Viktorije, ona i partner Šime Vrsaljko postali su roditelji malenog dječaka. Na Instagramu je podijelila fotografiju bebe koju na rukama drži Vrsaljko dok malena Viktorija stoji ispred njih.

U opis je napisala 'Moj svijet' i dodala emotikon i srca, a brojni pratitelji čestitali su im na prinovi

Nedavno je Kaja čekajući prinovu provodila vrijeme u prirodi i pohvalila se pratiteljima kako uživa u miru i tišini. O njihovoj vezi počelo se pričati krajem veljače prošle godine.

Šime se u 'tajnosti' razveo od bivše supruge Matee i započeo romansu s Kajom. Nije poznato kada se bivši hrvatski reprezentativac razveo i gdje je upoznao manekenku koja je krasila stranice Playboya.

Njihovu vezu potvrdila je upravo Kaja, kada je na Instagram objavi označila Vrsaljka.

STIŽE IM SIN Kaja i Šime će uskoro dobiti i drugo dijete, a zaljubili su se na prvi pogled: Moj vitez, moje sve

Podijelila je crtež koji prikazuje likove nalik njima, a koji u naručju drže bebu. Bebu su na kraju i dobili, 2022. postali su roditelji Viktorije.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • martin vitez 17.10.2023.

    obicna stajerska fufica

  • Imperatrice 17.10.2023.

    Svi komentiraju kako je ostavio bivšu radi Kaje, a da li netko razmišlja da se bivša možda spasila! Po pričama koje su o njemu kružile (isti krugovi, manekenke i nogometaši) pričalo se da je jako tankog fitilja i da je znao imati agresivne ispade prema bivšoj supruzi.

  • plavujka 16.10.2023.

    e moj Šime, šta ova učini od tebe 😫

Komentiraj...
Vidi sve komentare