To je to što me zanima!

Kaja Vidmar o vezi s Vrsaljkom: 'Bila je to ljubav na prvi pogled'

Kako tvrdi atraktivna slovenka njihova ljubav drugačija je od one koja se predstavlja javnosti. Njihova priča je tvrdi, samo njihova kao i njihov život, a oni i jedno i drugo, čuvaju i vole
Vidi originalni članak

Slovenska manekenka Kaja Vidmar (24) i hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko (30) više ne kriju svoju vezu, a Kaja je u razgovoru za Story.hr ispričala kako je započela njihova ljubavna priča.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila je to ljubav na prvi pogled - priznala je otvoreno Kaja.

O njihovoj vezi počelo se pisati krajem veljače, a Kaja i Šime su vrlo postepeno objavljivali privatne detalje s javnosti. 

Tako je Kaja dijelila fotografije iz trudnoće, pa zatim bebe Viktorije prije nego što je otkrila identitet njenog oca. Objavila je i crtež s likovima koji u naručju drže dijete, i vrlo su nalik njima, i označila Vrsaljka. Time je zapravo i potvrdila njihovu ljubavnu vezu.

- Javnost je stvorila sliku našeg odnosa kako bi se dobro prodala, ali naša priča je potpuno drugačija. Ova priča je naša, ovaj život je naš, mi ga čuvamo i volimo - rekla je Slovenka.

Osim fotografije malene Viktorije, Kaja je sa svojim pratiteljima također podijelila kako uživa u vožnji jet-skijem s Vrsaljkom. A šuška se da je Šime sad možda i suprug jer par na najnovijim fotografijama nosi prstenje nalik vjenčanom. 

Još uvijek se ne zna kada su se točno Šime i Matea razveli, a šuškanja o njihovom prekidu počela su prije nešto više od godinu dana kada je on obrisao sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama i prestao nositi vjenčani prsten. 

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Elbarbika 03.08.2022.

    Dugoročno karma sustigne one koji su svoju sreću gradili na tuđoj nesreći.

  • dijaspora7 03.08.2022.

    Pare u prvom planu

  • Purger 🥂 02.08.2022.

    Ljubav na kredit karticu...kolko tipova ima,rade lopatom ili voze traktor, e takve nisi vidjela

Komentiraj...
Vidi sve komentare