To je to što me zanima!

Kako je izgledala Ronaldova Georgina prije njihove veze? 'Kao mala sam bila ružno pače'

Dok je odrastala, imala puno tanje usne i nešto širi nos. Dugo je javnost nagađala o brojnim estetskim zahvatima koje je lijepa crnka imala, poput povećanja grudi i podizanja kapaka
Vidi originalni članak

Djevojka Cristiana Ronalda (36), Georgina Rodriguez (27), ponovno puni naslovnice medija jer se nedavno saznalo da sa slavnim nogometašem čeka blizance, djevojčicu i dečka. Ipak, ona nije oduvijek imala luksuz u kakvome danas uživa, a i izgledala je mnogo drukčije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zajedno su od 2016. godine, a sretne vijesti o blizancima, poznati par s obožavateljima je podijelio na Instagram profilima. Prije četiri godine Georgina je s Cristianom dobila kći Alanu Martinu i to samo nekoliko mjeseci nakon što su rođeni blizanci Eva Maria i Mateo koje je nosila surogat-majka. Poznatom nogometašu surogat-majka rodila je i najstarijeg sina, Cristiana Juniora (11). 

Rođena je Argentinka iz Buenos Airesa, no najveći dio života provela je na sjeveru Španjolske, u Jaci, pa ima i španjolsko državljanstvo. Njezin otac Jorge jest Argentinac, a majka Ana María Španjolka. Ostala je bez oba roditelja, prvo bez majke koja je prije 10 godina poginula u prometnoj nesreći, dok joj je otac svijet napustio pretprošle godine. Inače, bio je bivši nogometaš te proveo deset godina u zatvoru zbog dilanja droge.

Zaručnica nogometaša ranije je rekla da nije bila lijepa dok je odrastala, što je daleko od onoga kakva je danas.

- Kad sam bila mala, bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Pri rođenju nitko ne bi rekao da ću kasnije izrasti u ljepoticu. To su mi oduvijek govorili, ali volim sebe takvu kakva jesam. Niko nije savršen, svi smo jedinstveni i to je samo po sebi posebno - rekla je tada.

ČEKAJU BLIZANCE, CURU I DEČKA Ronaldova Georgina pokazala bujne obline i trudnički trbuščić

Živjela je u teškim životnim okolnostima, a izgledala je i potpuno drukčije. Tada je imala puno tanje usne, a i nešto širi nos. Dugo se nagađalo o brojnim estetskim zahvatima koje je crnka imala poput povećanja grudi i podizanja kapaka.

Kakvim god da se operacijama podvrgnula, danas joj mnoge žene zavide. Pogotovo zbog oblina koje redovito održava intenzivnim vježbanjem i zdravom prehranom.

STROG REŽIM KOD NOGOMETAŠA Georgina otvorila dušu Netflixu: 'Najedemo se tek kad Cristiana nema, nekad jedva dočekamo'

Od kako je s Ronaldom, modna ikona je potpisala i mnoge modne, ali i druge poslovne ugovore uključujući i onaj s Netflixom i zaradila više od 20 milijuna funti. 

- Nemojte se začuditi ako negdje sredinom iduće godine vidite Georginu na naslovnici Voguea. Ona je lijepa i ima odličnu životnu priču, a uz sve to, ona je netko o kome se govori - rekao je izvor dobro upućen u događanja na britanskoj modnoj sceni, a njezina je figura 2020. i osvanula na stranicama Vogue Brazila.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 19.01.2022.

    Nije bila ružno pače.

  • nap 19.01.2022.

    A s godinama se svi mijenjamo

  • iiiih 19.01.2022.

    Pa nisi ni sad ljepotica ako cemo iskreno. Usne napumpala i cice. Ma bog za sto jos. Ono ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare