Obavijesti

Show

Komentari 14

Kako je izgledala Ronaldova Georgina prije njihove veze? 'Kao mala sam bila ružno pače'

Kako je izgledala Ronaldova Georgina prije njihove veze? 'Kao mala sam bila ružno pače'
9

Dok je odrastala, imala puno tanje usne i nešto širi nos. Dugo je javnost nagađala o brojnim estetskim zahvatima koje je lijepa crnka imala, poput povećanja grudi i podizanja kapaka

VIDEO

Djevojka Cristiana Ronalda (36), Georgina Rodriguez (27), ponovno puni naslovnice medija jer se nedavno saznalo da sa slavnim nogometašem čeka blizance, djevojčicu i dečka. Ipak, ona nije oduvijek imala luksuz u kakvome danas uživa, a i izgledala je mnogo drukčije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Georgina Rodriguez uskoro dobiva reality seriju 01:31

Zajedno su od 2016. godine, a sretne vijesti o blizancima, poznati par s obožavateljima je podijelio na Instagram profilima. Prije četiri godine Georgina je s Cristianom dobila kći Alanu Martinu i to samo nekoliko mjeseci nakon što su rođeni blizanci Eva Maria i Mateo koje je nosila surogat-majka. Poznatom nogometašu surogat-majka rodila je i najstarijeg sina, Cristiana Juniora (11). 

Rođena je Argentinka iz Buenos Airesa, no najveći dio života provela je na sjeveru Španjolske, u Jaci, pa ima i španjolsko državljanstvo. Njezin otac Jorge jest Argentinac, a majka Ana María Španjolka. Ostala je bez oba roditelja, prvo bez majke koja je prije 10 godina poginula u prometnoj nesreći, dok joj je otac svijet napustio pretprošle godine. Inače, bio je bivši nogometaš te proveo deset godina u zatvoru zbog dilanja droge.

Zaručnica nogometaša ranije je rekla da nije bila lijepa dok je odrastala, što je daleko od onoga kakva je danas.

- Kad sam bila mala, bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Pri rođenju nitko ne bi rekao da ću kasnije izrasti u ljepoticu. To su mi oduvijek govorili, ali volim sebe takvu kakva jesam. Niko nije savršen, svi smo jedinstveni i to je samo po sebi posebno - rekla je tada.

Ronaldova Georgina pokazala bujne obline i trudnički trbuščić
Ronaldova Georgina pokazala bujne obline i trudnički trbuščić

Živjela je u teškim životnim okolnostima, a izgledala je i potpuno drukčije. Tada je imala puno tanje usne, a i nešto širi nos. Dugo se nagađalo o brojnim estetskim zahvatima koje je crnka imala poput povećanja grudi i podizanja kapaka.

Kakvim god da se operacijama podvrgnula, danas joj mnoge žene zavide. Pogotovo zbog oblina koje redovito održava intenzivnim vježbanjem i zdravom prehranom.

Georgina otvorila dušu Netflixu: 'Najedemo se tek kad Cristiana nema, nekad jedva dočekamo'
Georgina otvorila dušu Netflixu: 'Najedemo se tek kad Cristiana nema, nekad jedva dočekamo'

Od kako je s Ronaldom, modna ikona je potpisala i mnoge modne, ali i druge poslovne ugovore uključujući i onaj s Netflixom i zaradila više od 20 milijuna funti. 

- Nemojte se začuditi ako negdje sredinom iduće godine vidite Georginu na naslovnici Voguea. Ona je lijepa i ima odličnu životnu priču, a uz sve to, ona je netko o kome se govori - rekao je izvor dobro upućen u događanja na britanskoj modnoj sceni, a njezina je figura 2020. i osvanula na stranicama Vogue Brazila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin