To je to što me zanima!

Kako sebično: Kim zabranila 'sebiće' na potpisivanju knjige

Knjiga 'Selfish', koja ima preko 400 stranica Kiminih selfieja nastalih u proteklih deset godina, od danas je u prodaji. No Kim je fanovima zabranila fotografiranje
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (34) u utorak je u New Yorku potpisivala prvo izdanje svoje knjige 'Selfish'. Knjiga je napravljena od preko 400 stranica njezinih selfieja koje je snimala kroz proteklih deset godina. 

No neobično je što je Kim svojim obožavateljima zabranila da snimaju selfieje dok su stajali u redu kako bi dobili knjigu s njezinim autogramom. Reality zvijezda na to se odlučila navodno kako se ne bi stvarale gužve. Neki od njezinih obožavatelja kampirali su cijelu noć ispred najvećeg američkog lanca knjižara Barnes & Nobel kako su imali prilike susresti sa starletom. 

- S fotografiranjem sam započela još 2006. godine, a sve fotografije čuvam u mapama na kompjuteru. Meni su to bile samo uspomene. Tad još nisu bile poznate kao selfieji - otkrila je Kim. 

Kad su razmišljali što staviti u knjigu razvrstali su ih u kategorije 'glamurozni selfieji', 'selfieji sa sestrama', 'selfieji s prijateljima' i 'seksi selfieji', no na kraju su ih ipak posložili kronološki. 

Kim je noć prije predstavljanja knjige bila na Met Gala večeri gdje je domaćica Anne Wintour također zabranila selfieje. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • niner 07.05.2015.

    sebiće? hahah kakvi ste vi kreteni

  • Biggy86 07.05.2015.

    Mislim onaj tko je njen fan nema sve čiste u glavi, kampirat cijelu noć za njene slike, svašta

  • D500 07.05.2015.

    I kad mi neko kaže da je ona glupa žena. Ona je itekako pametna a glupi su oni koji kupuju i gledaju te njene pizdarije. Žena se snašla i živi život o kakvom mi možemo samo sanjat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare