To je to što me zanima!

Kako su Rozga i Prijović svojim turnejama 'zapalile' internet: 'Ne postoji ljepše od njih dvije'

U sklopu svojih turneja 'Od istoka do zapada' i 'Minut srca mog' obaraju rekorde u dvoranama diljem regije, a privatno se vole i podržavaju. Publika ne krije oduševljene pa su 'nakrcali' TikTok videima s njihovih koncerata
Vidi originalni članak

Pjevačice Jelena Rozga (46) i Aleksandra Prijović (28) u subotu su održale koncerte za pamćenje. Rozga je nastupila u rasprodanoj dvorani Spens u Novom Sadu, a Prijović je iste večeri održala prvi od tri koncerta u sarajevskoj Zetri. Publika je snimke s ova dva koncerta masovno objavljivala na TikToku i aplikaciju su 'zapalili' s njihovim nastupima.

TURNEJA 'MINUT SRCA MOG' Jelena Rozga zabavljala publiku u Novom Sadu: Radila špagu u zraku, fanovi stigli s natpisima

Korisnici te društvene mreže pišu kako im od jučer neprestano izlaze videa Aleksandre i Jelene iz prepunih dvorana. Pjevačice su spektakularnim nastupima i hitovima osvojile regiju.

Jedna korisnica TikToka objavila je snimku zaslona dok je skrolala tom aplikacijom gdje se vidi kako joj se nižu i izmjenjuju samo snimke s Rozginog i Prijovićkinog koncerta.

@justandjelas #foryou #fyp #foryoupage #jelenarozga #rozga #aleksandraprijovic ♬ original sound - Anđ

Dvije regionalne mega zvijezde dobre su prijateljice i nesebično daju podršku jedna drugoj. Rozga je prva iz Hrvatske čestitala Aleksandri na pet koncerata koje će održati u Areni Zagreb u sklopu turneje 'Od istoga do zapada'.

U ZETRI Aleksandra je prekinula koncert u Sarajevu zbog dvije djevojčice

Jelena je ispod jedne od objava postavila emotikon ruku koje plješću i bijelo srce, a Aleksandra joj je odgovorila 'ljubim te mila moja'.

Prijović je isto tako velika podrška Jeleni na njezinoj turneji 'Minut Srca Mog' pa joj je tako i jučer komentirala video koncerta iz Novog Sada. Objavila je emotikone vatre i crvenih srca, a Rozga joj je odgovorila 'hvala draga moja Alex'.

- Aleksandra Prijović i Jelena Rozga kidaju, haraju i lome sve pred sobom. Koliko mi je samo drago lutkice bre - oduševljeno je napisao jedan korisnik X-a.

Publika je prepoznala iskrenost ovih pjevačica i cijeni što se javno podržavaju.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jamesbond7777 31.10.2023.

    Nebi sa njima ni na sladoled da me bilo koja casti🙄

  • olujko1995 31.10.2023.

    Želim ih vidjeti u ljubavnom klinču

  • milokliz22cm 31.10.2023.

    niko ne slusa a 5 arena napuni u 6 dana ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare