To je to što me zanima!

'Kako su ušli?': Usred noći provalili u Hammondov dvorac

Prezenter automoto showa 'Grand Tour' kojem se, navodno, nadzire kraj, još uvijek se oporavlja od nesreće koju je doživio u Rimčevom superautu u lipnju prošle godine, a sada ga je zadesila nova nezgoda
Vidi originalni članak

Richard je imao tešku godinu. Prvo je imao nesreću, zatim se priča da su im otkazali 'Grand Tour', a sada su mu provalili u dvorac usred noći. To je potresno njega i njegovu obitelj, ispričao je prijatelj Richarda Hammonda (48). 

Jedan od prezentera automoto showa 'Grand Tour', koji je ranio vodio i 'Top Gear', u lipnju prošle godine imao je tešku prometnu nesreću u Rimčevom Concept One superautomobilu, testirajući mu brzinu na uskim planinskim cestama u Švicarskoj. Hammond, kojeg fanovi i kolege zovu 'The Hamster', sletio je s ceste. Auto se prevrnuo, smrskao i zapalio, a pa ozlijeđenog Richarda došao je avion koji ga je prebacio u obližnju bolnicu.

'OSTALI BEZ GASA' Ukida se Grand Tour: Clarkson bez ugovora, ide u 'Milijunaša'

Prezenter se od nesreće i dalje oporavlja i to u svom obiteljskom 'dvorcu' na imanju u zapadnoj Merciji koje se proteže na više od 4000 kvadratnih metara. U golemom dvorcu živi sa suprugom Mindy (47) i kćerima Willow (13) i Isabellom (16). 

Susjedi su šokirani zbog provale usred noći jer nikome nije jasno kako se to moglo dogoditi. Hammondovo imanje 'čuva' željezna ograda od tri metra i visokotehnološki protuprovalni sustav. 

- To je samo mogla biti provala poput neke iz filma o Jamesu Bondu. Možda su na imanje došli helikopter, kao što to čini i Hammond - rekli su susjedi, piše The Mirror. 

Netko je iz dvoraca, vrijednog gotovo 3 milijuna dolara, pozvao policiju usred noći.

- Dobili smo prijavu zbog provale koja se odvijala i odmah smo poslali službenike na lice mjesta. Istraga je u tijeku - rekla je policija iz zapadne Mercije. 

Nije poznato jesu li provalnici nešto ukrali. Hammond nije komentirao ovaj incident. 

VATROGASNI APARAT UZ C_TWO Rimac 'bocnuo' Hammonda, on mu poručio: 'Ja sam počašćen'

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nikluk20 25.03.2018.

    samo vi dečki nazad na BBC.....piše da se sprema masa novaca......ipak 250 milijuna gledatelja diljem svijeta je respektabilna brojka......ovo što amerima nije zarada kako su očekivali apsolutno ništa ne znači...vi ste institucija....

  • 25.03.2018.

    Kako ga nije sramota za svoje novce kupit sebi i svojoj obitelji dvorac i u njemu zivjeti... zasto si nije napravio sator i tako zivio ... mislim da bii tad opet neki rekli da se proserava i okrece pozotnost na sebe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare