To je to što me zanima!

Kakva pojačanja: 'Kingsman 2' dobija Channinga Tatuma i...

Poslije vijesti da se snima nastavak jedne od boljih akcijskih komedija 2014. godine, i nagovještaja da se vraćaju stari glumci, dobili smo vijest da će i jedna glazbena legenda glumiti
Vidi originalni članak

Na svojem službenom profilu na Twitteru, Channing Tatum je objavio da se i on pojavljuje u drugom dijelu 'Kingsmana', nazvanom 'Kingsman: The Golden Circle'.

Kako se može vidjeti u njegovoj poruci, lik kojeg će Tatum glumiti očigledno je 'južnjački gospodin', tako da u potpunosti odgovara ugođaju filma.

Iako je Tatum potvrdio svoje sudjelovanje, još uvijek se čeka na potvrdu glasine da bi se u nastavku mogao pojaviti i legendarni Elton John. Pjevač je do sad glumio u pet filmova, ali u samo jednom slučaju je glumio nekog drugog osim sebe.

Ako se glasine potvrde kao točne, Elton John i Channing Tatum pridružit će se tako Pedru Pascalu, Halle Berry i Julianne Moore, koji su također najavljeni za nastavak. Jasno, u nastavak se vraćaju Taron Egerton (trenutačno ga možete vidjeti u komediji 'Eddie zvan Orao') i Mark Strong, a sudeći po prvom plakatu, vidjet ćemo opet i Colina Firtha.

O službenoj potvrdi ćete saznati u dogledno vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • QuentinRodriguez 14.04.2016.

    Pa ko mu dade karijeru?

Komentiraj...
Vidi sve komentare