To je to što me zanima!

Kakva sreća: Shakira u prvom izlasku nakon što je viđena s kontroverznim Tomom Cruiseom

Nakon prekida s dugogodišnjim partnerom Gerardom Piqueom, pjevačica se preselila u Miami s djecom, a čini se da ne može biti sretnija. Ubrzo su ju počeli spajati sa slavnim glumcem
Vidi originalni članak

Nakon prekida s nogometašem Gerardom Piqueom (36), kolumbijska pjevačica Shakira (46) preselila je s djecom u Miami. Čini se da joj tamo nije nimalo loše, s obzirom na to da su je samo nekoliko dana nakon što se preselila počeli spajati sa slavnim glumcem Tomom Cruiseom (60).

VEOMA PRISNI Nemoguća misija? Vidjet ćemo. Shakiru su nakon prekida snimili s Tomom Cruiseom...

Sada su ju fotografi uhvatili po prvi put nakon što je viđena na utrci Formule 1 u društvu glumca.

Ovaj put Tom nije bio s njom, a družila se sa svojim prijateljima. Uživali su na brodu, a pjevačica je plijenila poglede pojavom u upečatljivoj kombinaciji. Za sunčan dan na vodi odabrala je gornji dio kupaćeg kostima u ljubičastoj boji koji je iskombinirala sa sličnom suknjicom.

Sudeći po najnovijim fotografijama, Shakira napokon uživa u slobodi, a osmijeh ne skida s lica. Prisjetimo se, Shakira je nedavno prekinula dugogodišnju vezu s Piqueom nakon što se saznalo za njegovu prevaru s mladom studenticom Clarom Chiom Marti (23) koja je bila dio njegovog PR tima. Tada mu je posvetila veliki hit koji je srušio rekorde slušanosti, a bol nije skrivala. Ipak, uzela si je vremena da se oporavi, a onda se vratila jača no ikada.

S druge strane, nogometaš se prilično zapustio, a nedavne foografije iz zračne luke šokirale su javnost, jer se nogometaš varalica ugodno popunio, a pustio je i bradu.

Kad je Shakira viđena s Tomom Cruiseom, mnogi su komentirali kako mu Gerard nije ni do koljena, iako još nema nikakvih dokaza da je to bilo nešto više od samog susreta dvije planetarno popularne zvijezde.

Neke obožavatelje je ipak zabrinula činjenica da je Tom dio kontroverzne Scijentološke crkve zbog koje su ga ostavile sve žene u njegovom životu, jer nisu mogle živjeti po strogim pravilima koje crkva određuje.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 2

  • japanokinezjapano 11.05.2023.

    Šta je očekivala sa 50 godina mlađim od sebe?

  • 11.05.2023.

    Uživaj i manje okretanja za prošlošću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare