To je to što me zanima!

Kakva transformacija! Nina iz 'Života na vagi' pokazala svoju promjenu: Bilo je suza i smijeha

Na društvenim mrežama su je ispod njene posljednje objave pohvalili, a neki poručili kako je ona za njih 'pobjednica'
Vidi originalni članak

Nina Bandić u finalu 'Života na vagi' pojavila se u elegantnoj haljini, a oduševila je sve svojom transformacijom. Na prvom vaganju je imala 136,2 kilograma, a u finalnom vaganju izgubila je 62,3 kilograma, što je čak 45,7% tjelesne mase.

Nakon posljednjeg treninga u showu nastavila je voditi zdrav život i izvan kamera, zavoljela je šetnje pa sada dnevno šeta i do 40 km. Koliko je ponosna na svoj rezultat pokazala je i na društvenim mrežama.

- Bilo je ovo jedno nezaboravno putovanje. Puno uspona i padova, suza i smijeha. Obogatilo je moj život u svakom smislu. Toliko predivnih ljudi, trenutaka, iskrenih emocija i novih iskustava - napisala je i podijelila svoju prvu i nedavnu fotografiju iz showa.

FINALE 'ŽIVOTA NA VAGI' Mislav Vlašić je oborio rekord! Skinuo je dosad najviše kila...

- Koračajući ovim putem, osim što izgubiš višak kilograma, upoznaš ljude koji ti svojim znanjem, strpljenjem, ljubavlju i predanošću pokušaju olakšati svaku sekundu tvoje borbe. Hvala mojoj dragoj Martini što je bila ustrajna i naučila me kako se zdravo hraniti i da se od zdravih namirnica mogu napraviti čarobna jela. Hvala ti što si i nakon emisije tu uz mene i pomažeš mi u borbi iz dana u dan - dodala je Nina pa zahvalila i trenerima.

- Isto tako veliko hvala Mirni koja je od početka prepoznala borca u meni za kojeg tada nisam znala ni da postoji. Hvala ti što si vjerovala u mene i onda kada sama nisam. Veliko hvala Edi na svim riječima potpore i guranju prema naprijed. Hvala ti što si nas naučio da u zajedništvu koračamo naprijed, jer točno takav je bio tvoj crveni tim. I na kraju najveće hvala 'Život na vagi' što mi je omogućio ovo nezaboravno iskustvo i dao mi priliku za novi život. Jedan predivan projekt koji mijenja živote ljudi godinama, ove godine je promijenio i moj život za 180 stupnjeva - zaključila je Nina, a ispod njene objave dobila je samo podršku.

'Bravo, prelijepa si i posebna. Možeš ostvariti sve', 'Samo naprijed', 'Svaka čast', 'Od žena najbolja, zaslužila si čak i pobjedu', 'Ponosni smo', pisali su joj.

'ŽIVOT NA VAGI' Pero Jukić je najbolji nefinalist showa 'Života na vagi'! Osvojio je nagradu od 7500 eura

Podsjetimo se, Mislav Šepić odnio je pobjedu u showu te osvojio 20.000 eura, dok se od nefinalista najbolji pokazao Pero Jukić koji je kući otišao s 7.500 eura. 

Još jedna sezona 'Života na vagi' je iza nas. Iza Mislava Š. našao se Goran, zatim Nina. Četvrta je bila Silvija, a peto mjesto je zauzeo njezin dečko Mislav V. 

POGLEDAJTE CHEFA DAMIRA TOMLJANOVIĆA U IGRI 'JEDNA NAMIRNICA JEDNO JELO':

Idi na 24sata

Komentari 37

  • GolaBanana 07.01.2024.

    Kad smaže 10 krafna pa nazad na vagu

  • noname9572 06.01.2024.

    nisam ovo gledala ali svaka čast ženi..

  • ŽivilaHrvatska 05.01.2024.

    Manipulatorica nije pobjedila i to mi je drago,a bila je već samookrunjena👑 kao pobjednica🤨 E pa malo morgen 🥴

Komentiraj...
Vidi sve komentare