To je to što me zanima!

Kakve gluposti snimaju: Mem s interneta postat će pravi film

Od 2009. je mnogo priča napisano o Slender Manu, napravljena je čak i video igra te njezin remake. Lik je polagano ali sigurno ušao u internetsku zbilju i postao mem
Vidi originalni članak

Jedan od aktivnijih internetskih foruma, SomethingAwful, je tijekom 2009. iznjedrio tzv. Slender Mana. U pitanju je podosta visok i jako mršav neprirodan lik bez lica, koji navodi djecu na šokantne radnje i samoubojstva.

Od 2009. je mnogo priča napisano o Slender Manu, a čak je napravljena i prosječno dobra video igra te njezin remake. Lik je polagano, ali sigurno ušao u internetsku zbilju i postao mem. No malo tko je očekivao da će taj mem dobiti život, odnosno da će dvije skoro teen djevojčice shvatiti nešto što je bila samo priča kao stvarnost.

Te dvanaestogodišnjakinje su 2014. izbole svoju vršnjakinju umalo na smrt, u nadi da će tim činom impresionirati mitskog Slender Mana.

OPET JE TU Horor nam se napokon vratio: Podmuklo zlo je opet s nama

Kako je cjelokupna priča o tom liku time stekla popriličnu popularnost, nije bilo niti teško za predvidjeti da ćemo dobiti i film na tu temu.

Pogledajte prvi iznimno predvidljiv i dosadan foršpan

Režije se prihvatio redatelj Sylvain White, koji nas do danas nije uspio impresionirati niti jednim djelom. Stoga, niti ne očekujemo kako bi 'Slender Man' mogao biti dobar horor. Sparimo li to s činjenicom da je scenarist prosječan, da su glumci tzv. 'no-names' te kako je u pitanju produkcijska kompanija Sony, istinski nam se čini da će film biti solidan promašaj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • LukasAbramovich 05.01.2018.

    Pa eto, ti ga ne moraš ni ić gledat kad već znaš od A do Ž kakav je... I to na osnovi 2 minute trailera!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare