To je to što me zanima!

Kalember tuguje za prijateljem: Jednom ćemo zapjevati skupa

Na svom Facebook profilu napisao je kako je glazbenik preminuo u infektivnoj bolnici u Skoplju u koju je došao prije osam dana nakon što mu se stanje pogoršalo. Bio je pozitivan na koronavirus
Vidi originalni članak

U 66. godini preminuo je televizijski voditelj i glazbenik Dragan Vučić, objavio je na društvenim mrežama makedonski ministar zdravlja Venko Filipče.

 

Na svom Facebook profilu napisao je kako je glazbenik preminuo u infektivnoj bolnici u Skoplju u koju je došao prije osam dana nakon što mu se stanje pogoršalo. Bio je pozitivan na koronavirus. 

Brojne obožavatelje potresla je ova vijest, a posljednje riječi uputili su mu putem društvenih mreža. Od Dragana se oprostio i glazbenik Vlado Kalember (67), a njegova objava je dirnula pratitelje. 

- Nažalost izgubio sam još jednog velikog prijatelja, jednog od najpoznatijih makedonskih TV voditelja. Baš tužno... Zbogom stari... Kada god si me nazvao rekao si: 'Bok stari!' Nedavno si mi poslao jednu tvoju pjesmu da snimimo duet. Jednom kad i ja dođem gore ponijet ću tu snimku... Pa ćemo to otpjevati - napisao je uz fotografiju na kojoj zajedno poziraju. 

Posljednji Vučićev projekt bila je emisija 'Gurmanski razgovori' na televiziji Telma koju je snimao s poznatim glazbenicima s područja cijelog Balkana. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare