To je to što me zanima!

Kalogjeri ukrali mobitel s Vlatkinim porukama?

Liječnica Nika Kalogjera nikad nije demantirala nagađanja kako je mobitel s porukama Vlatke Pokos nekad bio njezino vlasništvo
Vidi originalni članak

Trebalo bi najprije vidjeti je li mobitel ukraden i pod kojim okolnostima je Radeljak došao do njega, rekla je Vlatka Pokos (37) prije nekoliko dana. nakon što je u emisiji "Red Carpet" prikazan razgovor s Josipom Radeljakom (64), koji je pokazivao njezine SMS-ove. Mobitel s kompromitirajućim porukama pripadao je 30-godišnjoj Niki Kalogjeri, Vlatkinoj dugogodišnjoj prijateljici. Kalogjera ove glasine nikad nije demantirala. Nije demantirala ni nagađanja da je njezin mobitel završio kod Dikana protiv njezine volje. Kako piše tjednik Extra, jedna Nikina dobra prijateljica tvrdi da joj je nestao mobitel na vlastitu rođendanu. Neposredno nakon što je Dikan izbacio Vlatku iz stana, Nika je pozvala oboje na proslavu. Dikan je došao, a Vlatka ne. Već idući dan, prema svjedočenju prijateljice, Nika se povjerila da joj je navodno netko te večeri ukrao mobitel. Prema drugoj teoriji, Radeljak je navodno ucijenio Niku Kalogjeru da mu ustupi mobitel. U protivnom će on objaviti intrigantne podatke o njezinom privatnom životu. Nika više nije u dobrim odnosima ni s Radeljakom, ni s Vlatkom.
- U inozemstvu sam i ne želim ništa komentirati. Stavili ste mi ružnu sliku u novine, znači vi ste zli i s vama ne želim razgovarati - kaže Radeljak. On je prije nekoliko dana rekao da je mobitel dobio od Vlatkine prijateljice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • diki 17.10.2007.

    Vidi ti nje, kaže stavili ste mi ružnu sliku u novine.Žena ima vremena nakon svih objeda, paziti i na fotogeničnost.

  • user_15067 17.10.2007.

    Dikane na kojoj si ti slici ikada bio lijep?! Bože presveti?! Koje nebuloze

Komentiraj...
Vidi sve komentare