To je to što me zanima!

Kalush Orchestra na vrhu je Europe, kako vam se sviđa spot pobjedničke pjesme Eurosonga?

Pjesma 'Stefania' je originalno bila posvećena mojoj majci, po kojoj je i dobila ime, no sada je to pjesma za sve majke, rekao je ranije frontmen benda, Oleh Psiuk
Vidi originalni članak

Ukrajinska folk-rap grupe Kalush Orchestra odnijela je pobjedu na 66. Eurosongu, koji je bio održan u Torinu, sa čak 631 bodom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, energični nastup pjesme 'Stefania' oduševio je gledatelje i glasače, a Ukrajina je od početka natjecanja apsolutni favorit.

- Spasimo Mariupolj, spasimo Azovstal - glasno su poručili iz Kalush Orchestre nakon nastupa.

Pjesma 'Stefania' spaja tradicionalno pjevanje i instrumente s modernim rapom, a posvećena je majkama. Članovi benda ranije su izjavili i kako je upravo njihova pjesma postala 'ukrajinska himna'.

POBJEDNICI 66. EUROSONGA Ukrajina očekivano zasjela na eurovizijski tron: 'Hvala vam puno. Ovo je za našu zemlju...'

- Svi pjevuše našu pjesmu. Ona je originalno bila posvećena mojoj majci, po kojoj je i dobila ime, no sada je to pjesma za sve majke - rekao je ranije frontmen benda, Oleh Psiuk.

Prisjetimo se, nakon što je Ukrajina proglašena pobjednicima, publika je bend nagradila oduševljenim uzvicima i gromoglasnim pljeskom.

- Hvala jako puno, hvala za podršku. Ovo je za Ukrajinu. Slava Ukrajini - rekli su iz benda, a gledatelje ispred malih ekrana i publiku nagradili još jednom izvedbom pobjedničke pjesme.

 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Alois 15.05.2022.

    Politika......španjolska je bila najbolja

  • Ranami 15.05.2022.

    Odlicna pjesma, super spoj folklora i repa. I scenski nastup je bio odlican.

  • 15.05.2022.

    A sad trebaju napraviti koncert onima koji se "bore do kraja " , a traže pomoć da se izvuku 😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare