To je to što me zanima!

Kamo ide ovaj svijet? Heidi su zabranili da se sunča u toplesu

Manekenka je u showu Jaya Lenoa ispričala kako su joj jednom u Phoenixu zabranili sunčanje u toplesu. Navodno su se gosti žalili pa je zaštitar intervenirao
Vidi originalni članak

Heidi Klum (38) se sunčala u toplesu pokraj hotelskog bazena u Phoenixu kada joj je prišao zaštitar i tražio ju da pokrije svoje grudi. Manekenka ne voli imati tragove kupaćeg kostima nakon sunčanja pa rijetko kada na plaži i nosi gornji dio kupaćeg kostima. Zbog toga je nevoljko poslušala zaštitara, ali nakon što je on otišao, opet se skinula u toples.

- Vratio se i drugi put te rekao da se neki gosti žele te da će me morati izbaciti s bazena ako se ne obučem - rekla je Heidi, koja ga je i drugi put poslušala.

Ipak, nakon što je malo razmislila, zaključila je kako je zahtjev pretjeran pa se opet skinula.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • smajli21 08.09.2011.

    zenske grudi su intima alijen ko prvo, kad muskarac skine majicu niko ne bleji od zenski ajme kakve sise ima nit ne nosimo grudnjake, a kad zena skine majicu i grudnjak onda se svi zivi zagledaju u njene atribute zasto , zato jer je to intima onda po tome kao sto ti kazes nek zene setaju po jarunu bez grudnjaka i majice i muski pa da vidimo na sta ce to licit!

  • dt2007 06.09.2011.

    nek se sunca,imat cemo casto gledat hahah

  • Igby 05.09.2011.

    daj kome bi normalnom ona u toplesu smetala. a sve me ovo posjeti na onu statistiku: 9 od 10 muškaraca preferira žene s velikim sisama, dok 10. muškarac preferira ostalih 9 :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare