To je to što me zanima!

Kandidati pripremili 12 dueta, za neke je to posljednji nastup

Pjevanje u duetu pokazalo se kao veliki izazov svim natjecateljima. Željeli su svojim zajedničkim nastupima obilježiti sve ono što su proživjeli od kada su prolaskom na Audiciji postali dio nekog tima
Vidi originalni članak

Dvoboj, posljednja emisija u kojoj je sve u mentorskim rukama, a teže im je nego ikada jer ovoga puta moraju razdvojiti parove koje su brižljivo spojili te uvježbavali danima. Pravila pjevanja u duetima inače su jasna: uloge pjevača su podjednake, njihov užitak pjevanja mora biti na vrhuncu i moraju biti u skladu jedan s drugim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U duetima 'Voicea' osim svih ovih pravila postoji i ono brutalno: pjevajući zajedno svjesni su da pjevaju jedan protiv drugoga. Jer mentori mogu odabrati samo jednog iz svakog dueta. Dueti u kojima su mladi talenti dali sve od sebe znajući da je to možda i njihov posljednji nastup u 'The Voiceu'.

24 najboljih podijeljeno je u 12 parova koji će izvesti 12 dueta te mentorima prirediti 12 teških odluka. Jedina utjeha mentorima je mogućnost preuzimanja. Nakon što izaberu samo jednog natjecatelja iz para koji će i dalje ostati s njima u natjecanju, ostali mentori
mogu preuzeti drugog mladog pjevača koji od tog trenutka postaje član njihovog tima. Premalo mjesta za sve one koji su pokazali toliko kvaliteta, želje za učenjem i radosti što su dio ekipe 'The Voicea'.

DAVOR GOBAC Ne bi se natjecao u 'Voiceu', a u kuhinji je majstor za Čokolino

Pjevanje u duetu pokazalo se kao veliki izazov svim natjecateljima. Željeli su svojim zajedničkim nastupima obilježiti sve ono što su proživjeli od kada su prolaskom na Audiciji postali dio nekog tima. Savršeno su savladali sva pravila pjevanja u duetima te su nam
pružili vrhunski glazbeni užitak svjesni da pjevajući zajedno u 'The Voiceu' pjevaju jedan protiv drugoga. Mladi talenti dali su sve od sebe znajući da je to možda i njihov posljednji nastup u serijalu.

I na kraju sve emocije su se pomiješale: oni koji nastavljaju natjecanje bili su najvatreniji u nagovaranju drugih mentora da preuzmu njihove dosadašnje prijatelje iz tima. Radost zbog prolaska, tuga zbog rastanka, mentori na mukama što moraju razdvojiti parove koje su brižljivo spojili te uvježbavali danima, publika na nogama, dobra energija, jednom riječju čudesna atmosfera koje su stvorili dobra glazba i talentirani mladi ljudi.

POGLEDAJTE ŠTO JE DAVOR GOBAC REKAO U SVOJA 24 PITANJA:

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 29.01.2020.

    Kad ti ova cvilidreta vanndla koja misli da pjeva, ali u stvari cvili do granica neizdrživosti, određuje znaš li pjevat... dno dna.

  • 29.01.2020.

    Karlo i Ružica i Bernarda i Goran, moji favoriti u duetima, dajem prednost dečkima, nadam se da će oni ići dalje a da će Bernardu preuzeti Gobac, nadam se da će i Tea iz Gopčevog tima ići dalje.

  • 29.01.2020.

    Nije mi jasno zašto su se do sada ta promjenjena pravila držala u tajnosti? Da su i sami natjecatelji i mentori zbunjeni. Npr. Gobac nije znao da kad blokira nekog drugog mentora automatski sebe okrene, onaj Vudrić nije znao dali je prošao dalje ili u ono "pripetavanje". Ima nekih šouova (npr. Milijunaš) gdje toliko ponavljaju pravila da se zapitaš: Pa dobro koju p.m. mi više ponavljaš ta pravila, jel postoji netko da ih ne zna? A ovi u Voiceu promjene pravila i drže ih u tajnosti, zašto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare