To je to što me zanima!

Kandidati 'Ženim sina?' poslali po dvije djevojke u veliko finale

Na eliminacijama, nije bilo nikakvih napetih situacija i okolišanja te je Marko priopćio Nini da napušta show i napustio kuću bez da ju je ispratio
Vidi originalni članak

Sinoćnja emisija 'Ženim sina' donijela  je nove eliminacije, ali i finaliste prve sezone, pa će tako u utrku za Markovo srce krenuti Marija i Nives, za Igorovo Višnja i Hanny, za Elvisovo Tihana i Stanka, a za Adnanovo srce borit će se Karolina i Lea.

Prije eliminacije, Marko je došao po djevojke kako bi ih odveo u park na vježbanje. Dok su Nives i Marija bespogovorno krenule, Nina je kazala kako nije sportski tip te ostala s mamom Anom gledati turske sapunice. Za vrijeme treninga, Marko je dao Nives imunitet, a Mariji je rekao da će se morati još malo strpjeti do konačne odluke.

Na eliminacijama, nije bilo nikakvih napetih situacija i okolišanja te je Marko priopćio Nini da napušta show i napustio kuću bez da ju je ispratio.

- Nekulturan je i to je ono što sam govorila gospođi mami. Ta kultura i taj red, toga nema. Nismo mi na istoj valnoj duljini. Mene samo može privući netko tko ima manire, tko je ostvaren, tko je gospodin, đentlmen, a Marko ništa od toga nije - izjavila je Nina napustivši Rab.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • IndodaM 21.05.2018.

    Od mene ni jedna ne bi pošla ća bez da proba moj specijalitet, e tako!:)

  • Judita👥 20.05.2018.

    pa prebrzo taj show završio .pa duže traje ljjns ..

  • PrinceVegeta 20.05.2018.

    Čuj ti ovu ninu haha a kaj ti to imaš za ponudit jednom gospodinu, džentlmenu osim tog podbratka, hostesiranja i trkeljanja kak ti niš ne valja, na prvom se dejtu hvali sa 4.6 prosjekom na faxu haha sori uzvišena

Komentiraj...
Vidi sve komentare