To je to što me zanima!

Kanibali protiv kauboja?? Ovaj put se mi kladimo na kauboje

Šerif Franklin Hunt je bio pravedna ruka reda i mira u svojem mirnom gradiću na Divljem zapadu. Sve dok mu kanibali nisu počeli otimati ljude. A šerif to neće trpjeti
Vidi originalni članak

Premda smo u zadnjih par godina vidjeli opadanje u kvaliteti filmova iz horor-vestern žanra (grozni ‘Jonah Hex’ i ‘Gallowalkers’ , a o ‘Kaubojima i izvanzemaljcima’ da niti ne govorimo), čini se da će obraz tom podžanru napokon spasiti ‘Bone Tomahawk’ .

Film, koji je bio u produkcijskom paklu nekoliko godina, je napokon izašao iz njega i sudeći prema ekskluzivnom isječku i foršpanu, dobro nam se piše. Glumačka postava je poprilično poznata, s Kurtom Russellom u glavnoj ulozi, dok mu podršku pružaju Patrick Wilson, Richard Jenkins, Matthew Fox i David Arquette, dok se u redateljskoj ulozi po prvi put našao S.Craig Zahler.

Film prati šerifa Franklina Hunta i njegovu grupu revolveraša koji su naumili spasiti grupu mještana od opake bande kanibala iz obližnjih pećina. Hoće li u tome uspjeti, pogledajte sami u foršpanu i ekskluzivnom videu.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare