To je to što me zanima!

Kanye brutalno napao mladića (18) jer je vrijeđao starletu Kim

Kim Kardashian bila je u kupnji namještaja kad joj je nepoznati mladić počeo dobacivati. Nazvala je zaručnika Kanyea koji je došao do trgovine i udario ga šakom
Vidi originalni članak

Pjevač je osumnjičen zbog napada na 18-godišnjaka u trgovini namještajem. Kanye West (36) udario ga je šakom jer je mladić navodno vrijeđao njegovu zaručnicu. Mladić je cijeli slučaj prijavio policiji na Beverly Hillsu. Kim Kardashian (33) bila je u kupnji namještaja kad joj je prolaznik počeo dobacivati. Odmah je nazvala Kanyea, koji je ubrzo došao do trgovine i održao “lekciju” mladiću.     

Starleta i reper nedavno su se našli na prvom mjestu najnepoželjnijih susjeda u 2014. godini. 

- Nitko ne želi živjeti pokraj obitelji koja je okružena kamerama koje ih svuda prate i koja čini sve kako bi stekla medijsku pozornost- istaknula je Amy Bohutinsky, direktorica marketinga tvrtke Zillow koja je provela istraživanje. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • t1950 15.01.2014.

    sirovina teška ovaj west,a mladić vjerojatno nije ništa lagao.. :D

  • marianne59 15.01.2014.

    ona je prodala sve što jedna osoba može prodati. Mora, intimnost, etiku, ponos... Ovo što joj se događa je realna posljedica njezinog ODABIRA načina života. Inače je okružena svojim ulizicama koje kao lešinari vrebaju osobnu korist. A kada dođe u normalan svijet i dobije ono što je tražila onda je zlo živo. Šta misliš Kim? Da će ti netko na ulici čestitati što si tako plitka i jeftina? Moj život je daaleko od idealnoga al ne bi se mijenjala za njezin ni da mi uz sve što ima netko da i sam mjesec.

  • SWEET CHILD 15.01.2014.

    Presmješan ovaj West..!

Komentiraj...
Vidi sve komentare