To je to što me zanima!

Kanye i glumica izmjenjivali strastvene poljupce u Parizu

Iako su na zabavi u Francuskoj prisustvovala brojna poznata lica, uključujući dizajnera Ricka Owensa te fotografa i redatelja Davida LaChapellea, nisu se dali smesti, a svi su gledali samo njih
Vidi originalni članak

Glumica Julia Fox (31) i reper Kanye West (44) u posljednje vrijeme postali su nerazdvojni. Otkada se saznalo za njihovu vezu, ne odvajaju se ni na trenutak, a čini se, ne mare ni za znatiželjne poglede slučajnih prolaznika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, novopečeni par 'uhvaćen' je u razmjenjivanju strastvenih poljubaca jezikom tijekom zabave u Parizu. Iako su na zabavi prisustvovala brojna poznata lica, uključujući dizajnera Ricka Owensa te fotografa i redatelja Davida LaChapelle, nisu se dali smesti.

Inače, ovo nije prvi put da se Kanye strastveno ljubi pred kamerom. Isto to učinio je s bivšom suprugom Kim Kardashian (41) i Amber Rose (38), što su mnogi mnogi obožavatelji istaknuli putem društvenih mreža.

'Povijest se ponavlja', 'Ne želim ovo više vidjeti', 'Koliko su droge koristili ovi ljudi', 'Koji prizor' - pisao je jedan dio obožavatelja.

OTPUTOVALI ZAJEDNO Kanye i Julia Fox u zagrljaju, on ju nazvao 'svojom djevojkom'

No, bilo je i onih koji podržavaju ove prizore u javnosti te ih štoviše smatraju predivnim.

'Legendarni ste', 'Wow', 'Ovo je tako dobro ljudi', 'Zvijezde, izgledate baš kao i mi obični ljudi', 'Posebni ste' - pisao je drugi dio obožavatelja.

Podsjetimo, par se nedavno pojavio na pariškom tjednu mode gdje su bili modno usklađeni. Prvo u traperu, a potom u crnoj koži. Kanye je preko cijelog lica stavio zastrašujuću crnu masku, dok je Julia imala jaki crni make-up.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • sljastrava 31.01.2022.

    Bljak

  • IskrenDoBola 31.01.2022.

    Strast i ljubav nije isto.. vidjeti ćemo za koji mjesec,dva....

  • Text 31.01.2022.

    vulgarno, kao slike koje ste stavili

Komentiraj...
Vidi sve komentare