Show

Komentari 3

Kanye zbunio imidžem u Parizu, nova cura se ne odvaja od njega

Kanye zbunio imidžem u Parizu, nova cura se ne odvaja od njega

Kanye je bio odjeven u kožu od glave do pete pa prekrio lice maskom, a na drugom pojavljivanju imao je plave kontaktne leće. Julia je bila uz njega na svakom pojavljivanju u usklađenim kombinacijama

Kanye West (44) nedavno je javnosti predstavio svoju novu djevojku, glumicu Juliju Fox (31), koja mu je sad pratnja na pariškom tjednu mode. Julia i Ye pojavili su se na crvenom tepihu nekoliko puta modno usklađeni, prvo u traperu, a potom u crnoj koži. Kanye je preko cijelog lica stavio zastrašujuću crnu masku, dok je Julia imala jaki crni make-up. 

- Juliye - napisala je Julia na svom Instagram storyju kombinirajući svoje i Kanyeovo ime.

POGLEDAJTE VIDEO:

Novopečeni ljubavnici prvi su se put pojavili na crvenom tepihu zajedno u traper kombinacijama koje je dizajnirao Schiaparelli, a nakon toga promijenili su po dva 'outfita'.

Odabrali su crne kožne kombinacije, a Kanye je lice prekrio crnom maskom koja ima malene otvore samo za oči.

Julia je uz crnu kombinaciju imala velike zlatne naušnice i torbicu u obliku velikog metalnog lokota, a na društvenim mrežama je podijelila komentar da je 'look' inspirirala kultura domina.

Kanye je ostao u crnoj koži, a kombinaciju je podigao na novu razinu prodornim plavim lećama. Julia je ponovila crni make-up, no ovoga puta u crvenoj koži sa srebrnim čizmama i visokim rukavicama. 

- Želite li znati tko mi je najdraži vizažist? - napisala je uz fotku na kojoj joj Kanye popravlja šminku.

 

Najčitaniji članci