Show

Komentari 2

Kanye i Julia Fox u zagrljaju, on ju nazvao 'svojom djevojkom'

Kanye i Julia Fox u zagrljaju, on ju nazvao 'svojom djevojkom'

Novopečeni ljubavni par sastao se na zračnoj luci u Miamiju, a Ye je zatim u kratkom razgovoru s paparazzom oslovio Juliju svojom djevojkom. Ubrzo nakon pojavili su se na tjednu mode u Parizu

Prošlo je godinu dana od kad je Kim Kardashian (41) podnijela papire za razvod od supruga Kanyea Westa (44), koji ju je još nedavno pokušavao osvojiti natrag na sve moguće načine, pa tako i na javnim nastupima. Čini se da su dani patnje za Kim iza njega, jer sad ima novu djevojku, Juliju Fox (31). 

- On snima mene i moju djevojku - rekao je Kanye paparazzu u opuštenom razgovoru te mu poručio da pomogne svom kolegi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Julija i Ye našli zagrlili su se čim su se ugledali, a na sebi su imali crne opuštene odjevne kombinacije. Julijini 'outfiti' često otkrivaju njezin isklesani trbuh koji ponosno pokazuje. 

Nakon susreta na zračnoj luci u Miamiju, fotografirani su na pariškom tjednu mode, gdje su se pojavili u traper kombinacijama.

Kanyea su nakon Kim povezivali s nekoliko žena među kojima je Irina Shayk (36), sve dok nije proslavio s Novu godinu s novom djevojkom Julijom. 

Julia je poznata njujorška umjetnica, aktivistica, performerica, a neki je nazivaju i muzom. Zgodna glumica je najvažniju ulogu karijere imala rame uz rame s Adamom Sandlerom (55) u filmu 'Uncut Gems' iz 2019.

Najčitaniji članci