To je to što me zanima!

Kanye moli urednicu Voguea da Kim 'osvane' na naslovnici

Anna Wintour za Kim je izjavila da je najgora stvar otkad su se pojavile čarape i sandale. Urednica američkog izdanja Voguea reality zvijezdu navodno prezire
Vidi originalni članak

Dok urednica američkog izdanja časopisa Vogue Kanyea Westa (35) naziva sjajnim, za Kim Kardashian (32) izjavila je da je najgora stvar od kad su se pojavile čarape i sandale. Bez obzira na to, reper očajnički pokušava svoju prijateljicu Annu Wintour (63) nagovoriti da njegovu djevojku stavi na naslovnicu Voguea. 

Kako piše Star Magazine, Kanye je to konstantno moli, no njegove molbe još nisu urodile plodom. Kim i Wintour su u javnoj svađi nakon što reality zvijezda prošle godine nije nazočila Met Gala balu u New Yorku, nego ga je komentirala preko Twittera. Kim na bal nije došla jer joj je Wintour to zabranila pošto je, kako pišu strani mediji, prezire.

 No, Kanye je bio na balu. Ulaznica je stajala 25.000 dolara, to jest 145.000 kuna. Starleta je nije mogla kupiti jer je Wintour tamo nije željela vidjeti. 

Kim je prošle godine krasila naslovnicu talijanskog izdanja spomenutog časopisa. Starleta je trudna pet mjeseci. S reperom će dobiti kćer. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • DanijelaGavran 20.03.2013.

    hahaha nemože Kim uvijek dobit ono što želi :D

  • Freeda 16.03.2013.

    Sto se buni ako je i sama rekla da je nabubrila u trudnoci..prema tome kao takva nije za slikanje....:))

  • jele112 15.03.2013.

    To su problemi, a ne ova naša svakodnevnica s kojim se borimo! Ja sam ovaj mjesec uspjela skrpat račune i spežu, čak mi je i za benzin ostalo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare