To je to što me zanima!

Kanye objavio 'hrpu' fotografija bivših parova za Valentinovo

Ekscentrični reper odrekao se društvenih mreža u svibnju prošle godine. Obrisao je sve profile te je rijetko istupao u javnost. No kako bi poželio svojoj supruzi Valentinovo, Kanye se opet 'aktivirao'
Vidi originalni članak

Kanye West (40) je otvorio Instagram profil u rujnu 2016., a tada je odmah objavio 99 fotografija te je sve nazvao 'umjetnošću'. No dva mjeseca nakon toga, reper je doživio živčani slom.

Po Westa je tada u njegov dom došla policija. Reper nije spavao danima i bio je na rubu histerije i halucinirao je. Njegov liječnik je zaključio da mora hitno u bolnicu, a kada se opirao, policija mu je stavila lisice.

Razlog njegovog stanja navodno je bila prezaposlenost, kao i obljetnica smrti njegove majke, ali i pariška pljačka njegove supruge Kim Kardashian (37). 

West se od tada povukao iz javnosti, a u svibnju 2017. obrisao je sve društvene mreže.

No reper se za Valentinovo odlučio vratiti Instagramu, pa je odjednom objavio desetke fotografija na kojima poziraju slavni parovi. Svoju je profilnu fotografiju promijenio u natpis: 'Sretno ti Valentinovo, draga', a uz parove poput Jennifer Aniston i Brada Pitta, Madonne i Dennisa Rodmana, Victorije i Davida Beckhama, Lennyja Kravitza i Lise Bonnet, Seala i Tyre Banks te Davida Bowieja i Iman, objavio je 'fotku' svoje supruge i sebe. 

Kanye je objavio i fotku Kris Jenner i njenog pokojnog supruga i Kiminog oca, Roberta Kardashiana. 

- Volim te beskonačno. Sretno Valentinovo - odgovorila je Kim Kanyeu. 

 

Slavni par u siječnju je dobio treće dijete, kćer Chicago, uz pomoć surogat majke. Kim i Kanye još su roditelji North (4) i Sainta (2). 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare