To je to što me zanima!

Kanye odselio na luksuzni ranč, on i Kim više ne žive zajedno

Kardashian je odlučila da je za nju i djecu zdravije da trenutačno nemaju kontakt s Kanyeom, koji se prije godinu dana povukao na drugu adresu, pa je jedan od najglamuroznijih svjetskih parova na tankom ledu.
Vidi originalni članak

Glazbeni producent i reper Kanye West (43) posljednjih je tjedana sve iznenadio svojom predsjedničkom kampanjom, u koju se žustro uključio i tijekom nje se upleo u puno problema. Poglavito onih obiteljskih, nakon što je u jednom od svojih brojnih neobičnih ispada u javnosti govorio o privatnom odnosu s Kim Kardashian (39).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njihov odnos očigledno nije najbolji u posljednje vrijeme, a američki mediji pišu kako je tako već posljednjih godinu dana, otkako je reper izgubio kompas i obitelj ostavio u Los Angelesu, a on preselio u luksuzni ranč u Wyomingu, vrijedan 14 milijuna dolara. 

Tamo Kanye pokušava pronaći svoj mir, a obitelj navodno vidi tek svaki peti vikend, kad Kim dovodi djecu na imanje. Život Kardashiana usko je povezan s Los Angelesom i Kalifornijom, a West navodno nije želio da mu djeca odrastaju u takvoj sredini. Nije pomogla ni njegova kandidatura za američkog predsjednika te, po svemu sudeći, borba s bipolarnim poremećajem, od kojeg Kanye boluje.

PRIČALI NA RANČU Ostavila je Kanyea u suzama: Izmorena Kim vratila se doma, mužu poručila neka se oporavi

Supružnici su prije nekoliko dana imali i krizni sastanak u automobilu, a bilo je i suza. Američki Page Six piše kako joj je Kanye rekao da u Wyomingu ima potrebnu kreativnu slobodu te da ranč ne namjerava napustiti, a Kardashian je, prenosi magazin People, ionako odlučila da je za nju i djecu zdravije da trenutačno nemaju kontakt s njim pa je jedan od najglamuroznijih svjetskih parova na tankom ledu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dagi 66 31.07.2020.

    Bolesnici

  • rimad001 31.07.2020.

    valjda ima premalog macana

  • šljivar_1 31.07.2020.

    Al iskreno koga to zanima......

Komentiraj...
Vidi sve komentare