To je to što me zanima!

Kanye opet napada: 'Ariana se promovira preko moje bolesti'

Američki reper i producent prvo se posvađao s nekadašnjim partnerom Drakeom, a sada mu nije sjela šala pop zvijezde Ariane Grande
Vidi originalni članak

Nakon što je prije nekoliko dana započeo žestoki sukob s donedavnim partnerom Drakeom (32), Kanye West (41) se obrušio i na mladu pop zvijezdu Arianu Grande (25), čija šala mu se uopće nije svidjela. Američki reper i producent već dulje vrijeme govori o svom mentalnom zdravlju te nerazumijevanju industrije i fanova za njegovo stanje, a nastavno na njegov sukob s Drakeom na Twitteru se fanovima obratila i Ariana, iskoristivši to kao platformu za promociju svoje nove pjesme. 

- Odrasli ljudi se trenutno svađaju i sve oči uperene su u njih, a Miley i ja večeras izbacujemo novu pjesmu koja je super. Dečki, ako biste mogli na par sati lijepo se ponašati pa da i mi cure zabljesnemo večeras - napisala je Grande, u šali. 

ZABRINUO FANOVE Kanye šokirao: 'Kontroliraju mi um i prčkaju stalno po mozgu'

Unatoč tome što voli Arianu, Westu nije najbolje sjeo njezin komentar i smisao za humor. 

- Znam da se Ariana samo šali, ali ni najmanje ismijavanje mog mentalnog zdravlja nije mi zabavno. Promovira svoju muziku preko moje bolesti i sukoba, a to nije lijepo - revoltirano je napisao Kanye. 

Grande mu se ispričala, ali i dodala kako ne treba Westa za vlastitu promociju. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 16.12.2018.

    njegova glazbena karijera je prošlost

  • marlena 16.12.2018.

    Uopce ne pratim ovog lika, ne znam mu nijednu pjesmu i inace mi je taj zanr nepoznato podrucje. Najdalje sto mi je poznati je "gansterski paradajz" od tupaca ili kako li je vec. Ali negdje sam citala da je ovaj lik vodeci/bog u tom svijetu. Broj jedan procudent/izvodac ili sto vec. Vi koji ga pratite, to istina?

  • alexkler 16.12.2018.

    S obzirom na to da je gospodin West završio u raljama Kardashianki ne bi me čudilo da i on na kraju promijeni spol ili slične stvari kako je napravio i njihov očuh i otac Cailtin Janner

Komentiraj...
Vidi sve komentare