To je to što me zanima!

Kanye ponovno ljubi, a njegovi obožavatelji su šokirani: 'Ona je klon Kim Kardashian, jezivo!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Za razliku od Kanyeove posljednje djevojke, Julie Fox, Chaney nije puno rekla o njihovoj novoj vezi, ali zasad su primijećeni zajedno u Los Angelesu i u Miamiju
Vidi originalni članak

Kanye West (44) i Kim Kardashian (41) zadnjih su tjedana svojim izjavama i djelima u centru pažnje. Ipak, drama, između nekadašnjeg ljubavnog para, ni danas ne jenjava. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, poznati reper ponovno je šokirao javnost s novom djevojkom, američkom influencericom, Chaney Jones (24).

Obožavatelji su odmah primijetili koliko sliči reperovoj bivšoj supruzi, Kim, a mnogi influencericu nazivaju i njezinim klonom. Obožavatelji smatraju kako je ovo samo još jedan očajnički potez Kanyea kojim pokušava učiniti Kim ljubomornom.

Sve više fanova i medija Kanyea zbog toga naziva jezivim i proziva ga za maltretiranje bivše supruge. 

Nova djevojaka slavnog repera na Instagramu ima 157 tisuća fanova, na TikToku dodatnih 60 tisuća, a korisnici društvenih mreža promjerili su kako ona Kim kopira izgledom, ali i modnim odabirima. Chaney nije puno rekla o njihovoj novoj vezi, ali zasad su primijećeni zajedno u Los Angelesu i u Miamiju.

Reakcija na novu Kanyeovu djevojku od strane klana Kardashian još nema, a obožavatelji vjeruju kako je Kim okrenula novi list u životu te da se bivšim mužem ne želi prepucavati u javnosti. Kim se trenutno nalazi u Milanu na Tjednu mode.

Prisjetimo se, za Valentinovo, glasnogovornik glumice Julie Fox (32) potvrdio je da su ona i Kanye prekinuli ljubavnu romansu, a slavni reper je odlučio poslati kamionet pun ruža bivšoj supruzi.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • s.a.r.s. 26.02.2022.

    I kod nas je tako ,sve liče ko jaje jajetu .

  • bree77 26.02.2022.

    Koja bi normalna s njim i bila lik ima 101 poremećaj....ali malo promocije nije na odmet...

  • sljastrava 26.02.2022.

    Koliko su prepravljene,moraju sličiti🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare