To je to što me zanima!

Kanye West prebolio razvod: U tajnosti se viđa s Irinom Shayk?

Šuška se da je rap zvijezda Kanye West nakon razvoda od Kim Kardashian utjehu pronašao u manekenki Irini Shayk, s kojom je surađivao u prošlosti. Kim kaže kako je to uopće ne dira, piše The Sun
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (40) u veljači je podnijela zahtjev za razvod od repera Kanyea Westa (43). Bili su u braku sedam godina i roditelji su četvero djece.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Internetom posljednjih dana kruže glasine kako je Kanye prebolio Kardashianku i da se sad viđa s manekenkom Irinom Shayk. Vijest je na Instagramu objavila tračerska stranica Deuxmoi, koja nerijetko bude u pravu. 

- Kanye West u tajnosti izlazi s Irinom Shayk, majkom djeteta Bradleya Coopera - glasila je njihova objava, te su dodali kako nisu sigurni da je 'dejtanje' dobar opis njihovog odnosa, ali da postoji interes. 

Enable flash in chrome

Kanye i Irina u prošlosti su surađivali više puta. Shayk se 2010. pojavila u spotu za Westovu pjesmu 'Power' u ulozi zlatnog anđela. Čini se da je tada ostavila dojam na repera, jer ju je spomenuo u tekstu svoje pjesme 'Christian Dior Denim Flow'.

- Želim vidjeti Irinu pored Doutzen - pjevao je u spomenutoj pjesmi, misleći pritom na nizozemski supermodel Deutzen Kroes (36).

REPER NE ODUSTAJE Kanye još uvijek nosi vjenčani prsten, a Kim je našla dečka?

2012. Irina je nosila reviju za Kanyeov modni brand na Pariškom tjednu mode. Manekenka je obožavateljica Westovog branda, te je prošli mjesec viđena kako nosi majicu s njegovim potpisom.

Irina i glumac Bradley Cooper (46) imaju kćer Lee De Seine (4), a prekinuli su 2019. nakon četiri godine veze. Prije njega, manekenka je bila u vezi s nogometnom zvijezdom Christianom Ronaldom (36).

Izgleda kako glasine nisu nimalo uzbunile Kanyeovu bivšu suprugu. Neimenovani izvor rekao je za The Sun da Kim ne diraju tračevi, te da ni ona ni njezina obitelj ne vjeruju glasinama.

- Čak i da je to istina, sumnjam da bi se Kim uzrujavala - tvrdi spomenuti izvor.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • jajajgeurbroenwhvshq7161 27.05.2021.

    A di nađe ovog Kenju???

  • nap 27.05.2021.

    uzivaj care

  • 27.05.2021.

    Na koju foru???Pa ovaj ima vise srece nego pameti...Di je Cooper od ovoga!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare