To je to što me zanima!

Kao Ceca i Ksenija Pajčin, i Nina se pali na pločice

Nina je snimila spot po uzoru na srpske kolegice Cecu i Kseniju Pajčin. Pjevačica kaže da su slične kadrove imale i Beyonce te Jennifer Lopez
Vidi originalni članak

Niti sam vidjela Cecine i Ksenijine spotove niti znam da su i one snimale na crno-bijelim pločicama. Nemamo mi što otkrivati toplu vodu, takve slične kadrove u svojim su spotovima imale r’n’b pjevačice poput Beyonce i Jennifer Lopez, kazala je Nina Badrić (36).  Ona je snimila novi spot za pjesmu “Dodiri od stakla”. U seksi crnim haljinama na istim pločicama svojedobno su spotove snimile i srpske folk pjevačice Svetlana Ražnatović Ceca (34) i Ksenija Pajčin (31), koja je ispod haljine dodala i haltere. Pajčin je kod nas postala poznata po vrućem plesu ispred Tarika Filipovića u televizijskom studiju jedne srpske emisije. Nina je spot snimala u studiju nadomak Zagreba, a snimanje je trajalo cijeli dan.
- Malo sam se i prehladila. U mojem spotu te pločice nisu toliko bitne jer će taj kadar trajati samo dvije, tri sekunde. Redatelj Darko Drinovac došao je na ideju da radimo spot o snimanju spota, tako da će me na sceni šminkati i frizirati. Premijera će biti idućeg tjedna - objasnila je Nina.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nera29 11.11.2008.

    bez obzira na sve,iskreno CECA je carica za sve...glas,stas,pjesme,stav,držane SVE

  • Arupadhatu 11.11.2008.

    Da, zasigurno je Ceca prva pjevačica na svijetu koja se slikala na crno-bijelim pločicama---- Isssssssss....

  • Kataryzig20 10.11.2008.

    Narodnjaci, sve vam je u šaci, a zašto da se baci, ostavite nešto i za nas...to je to. Cajke prodaju sve. Čak i pločice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare