To je to što me zanima!

Kao da je bilo jučer: Janko se prisjetio uloge u 'Ratkajevima'

Objavu je komentirala glumica Marijana Mikulić, koja je također igrala u seriji, a među komentarima se našao i onaj njegove bivše supruge Jelene Veljače koja je napisala 'Jaooo', sa smajlićem.
Vidi originalni članak

Kao da je bilo jučer... 'Ponos Ratkajevih' 2006., napisao je u opis fotografije Janko Popović Volarić (39). Glumac i član žirija showa 'Supertalent' tako se prisjetio jedne od prvih uloga kada je glumio plemića, Krstu Ratkaja, u povijesnoj telenoveli 'Ponos Ratkajevih'.

Objavu je komentirala glumica Marijana Mikulić (37) koja je također igrala u seriji, a među komentarima se našao i onaj njegove bivše supruge Jelene Veljače (38) koja je napisala 'Jaooo', sa smajlićem. Njih dvoje upoznali su se upravo tijekom zajedničkog rada na snimanju tog serijala, a vjenčali su se nakon dvije godine veze. Ipak, ljubav nije dugo potrajala pa se par rastao 2012.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, radnja serije 'Ponos Ratkajevih' bila je smještena u razdoblje od 1938. do 1948. i pratila je propadanje plemićke obitelji Ratkaj.

POZIRAO NA BRODU Kapetan Janko ima novi posao: 'Sad smijem popiti i čašu vina'

Glavne uloge uz Janka Popovića Volarića imali su Božidar Alić (64), Sanja Vejnović (58) i Ivana Bolanča (42), a u seriji su glumili i Zijad Gračić (60), Marijana Mikulić, Vanessa Radman (45) te Mia Begović (56).

Serija ima 180 epizoda, a snimala se u Miljani i Kumrovcu, ali i u Klanjcu, Svetom Križu Začretju, Zaboku i drugdje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 23.10.2019.

    U moru netalentiranih hrvastkih glumaca ovaj je vrh

  • škver 23.10.2019.

    Slike najbolje govore kako starimo.

  • 23.10.2019.

    Simpatična serija... Ustaše i partizani, i ne, Božidar Alić nije glumio ustašu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare