To je to što me zanima!

'Kao Djed Mraz na dopustu': Nick Nolte uplašio prolaznike

Glumac se šetao ulicom Malibua u bijeloj pidžami. Bio je raščupan, a u ruci je imao zeleni smoothie. Nolte se, kažu njegovi prijatelji, riješio ovisnosti o alkolu i posvetio zdravijem načinu života
Vidi originalni članak

Dok se penjao po ogradi, Nicka Noltea (76) zaustavio je prolaznik te je s njim popričao. Nakon kratkog razgovora, glumac je sišao s ograde te nastavio šetati ulicom, držeći u ruci zeleni smoothie. 

Nekadašnja akcijska zvijezda hodala je ulicama Malibua u odjeći koja sliči na pidžamu. Kosa mu je bila razbarušena, a lice mu je krasila i brada. Na nogama je imao udobne šlape. Obožavatelji na društvenim mrežama zaključili su da Nolte izgleda kao 'Djed Mraz na dopustu', a neke od slučajnih prolaznika je preplašio zapuštenim izgledom. 

Nolte je bio jedna od najvećih zvijezda u Hollywoodu sedamdesetih i osamdesetih godina. Triler 'The Deep' 1977. zapečatio je njegov status 'miljenika' publike. Njegovi filmovi 'razvaljivali' su na kino-blagajnama. Na početku karijere, zarađivao je kao model. 

Časopis People je Noltea 1992. proglasio najseksepilnijim muškarcem na svijetu. 

Nick se može pohvaliti trima nominacijama za Oscara. Njegova uloga u filmu iz 2012. 'Ratnik' oduševila je kritičare, struku i publiku, te su mnogi to smatrali njegovim velikim povratkom. 

Njegov novi film 'The Padre', u kojem glumi uz Tima Rotha i Luisa Guzmana, izlazi iduće godine. 

Glumac je 2002. počeo puniti medijske stupce zbog svoje ovisnosti o alkoholu. Tada je bio uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, a u krvi mu je pronađena i droga.

Iako je morao ići na odvikavanje, njegovi ekscesi zbog alkohola nastavljaju se iz godine u godinu. Tako su ga 2007. paparazzi fotografirali 'mrtvog pijanog' na podu zračne luke na Havajima. Problem s alkoholom, do sada je riješio i posvetio se zdravom načinu života, tvrde njegovi prijatelji. 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Poljsko Pašče 15.12.2017.

    Satnik Nolte

  • 15.12.2017.

    Alzheimer ?

  • tuna111 14.12.2017.

    Boli ga kuki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare