To je to što me zanima!

Kao jaje jajetu: Kate Middleton sad ima 'dvojnicu' po kaputu

OPET RECIKLIRA Kate Middleton na vjenčanje je stigla u kaputu u kojem se pojavila još jedna gošća. Plavi kaput od tvida Kate je kupila u second hand dućanu
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea oduvijek voli kupovati odjeću pristupačnih brendova pa je zbog modne skromnosti postala miljenica Britanaca.

Odjeću koju je kupila često nosi i nekoliko puta. Kate Middleton (32) to je učinila i prije nekoliko dana kad se pojavila u istom kaputu kao još jedna uzvanica na vjenčanju prijatelja Lucy Meade i Charlieja Budgetta. Riječ je o plavom Missonijevu kaputu od tvida u kojem su Kate fotografirali već nekoliko puta od ožujka 2012. godine. Njegova cijena je 7000 kuna, no kako ga je vojvotkinja kupila u omiljenoj second hand trgovini, pretpostavlja se da mu je vrijednost puno manja. 


Na vjenčanju u Chippenhamu Kate je bila s princom Williamom (31) i šogorom Harryjem (29). Sedmomjesečnog sina Georgea čuvala je dadilja. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kung fu panda 03.04.2014.

    žena nema kompleksa i zna što joj dobro stoji ona jeste princeza ne mora ju glumiti kao neke i trošiti bogatstvo na krpice

  • Sheeena 03.04.2014.

    Kao jaje jajetu?Jaje od prepelice i kokošje,nema šta identične................

  • Jozo iz Sinja 03.04.2014.

    proljetno izdanje ćebeta ili ćebe u šetnji...haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare