To je to što me zanima!

Kao stvoreno za nju: Posh sad može raditi i vježbati u štiklama

Testirala je traku za trčanje koja dolazi u kompletu s radnim stolom. Victoria se na traku popela u štiklama i 'surfala' internetom. Novi izum jako joj se svidio i želi ga
Vidi originalni članak

Mnogo je puta Victoria Beckham (38) pričala o tome koliko joj je teško uskladiti sve poslovne obaveze i uz njih naći vremena za obitelj, druženje, rekreaciju i sve ostalo što bi voljela raditi. Čini se da je prezaposlena Posh uspjela naći rješenje barem za dio svojih problema. Testirala je, naime, traku za trčanje koja dolazi u kompletu s radnim stolom. 

- Ovako nešto trebalo bi biti sastavni dio svakog ureda. Možete vježbati i raditi istovremeno - napisala je Victoria uz fotografiju koju je objavila na Twitteru.

Dizajnerica se oduševila izumom jer bi uz njega mogla smišljati nove kreacije, 'surfati' bespućima interneta, odgovarati na mailove i sve drugo dok stoji na traci i hoda. Sve to, naravno, u štiklama s vrtoglavo visokim petama.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sime juric 13.03.2014.

    Ženskice spustite se na zemlju, sve je to samo promidžba, a vi se ponašate kao prave "šiparice", budite bar malo kritičnije.

  • Anowack 13.03.2014.

    to nasa Indira iz Colonije moze vec dugo heheh pjeva super ,a prese u stiklama od 20 sm kao da nema cipele na nogama

  • Queen24 13.03.2014.

    Može meni jedan takav?

Komentiraj...
Vidi sve komentare