To je to što me zanima!

'Kao u sapunici': Veljačina kći ima tri imena i dva prezimena

Nakon što su po društvenim mrežama krenule rasprave oko imena Veljačine kćeri, kao i pitanja koliko imena se može zakonom odobriti u Hrvatskoj, glumica je ubrzo izbrisala fotografiju...
Vidi originalni članak

Hrvatska glumica i scenaristica Jelena Veljača (37) trenutno živi u Beogradu gdje radi na seriji 'Pogrešan čovjek'. Jelena svakodnevno na društvenoj mreži objavljuje dogodovštine sebe i kćeri Lene (2), a sada se pohvalila dozvolom za privremeni boravak u Srbiji, na kojoj piše da se kći nje i glumca Dražena Čučeka (48) zove Lena Miša Kristijana Veljača Čuček

Nakon što su po društvenim mrežama krenule rasprave da su tri imena i dva prezimena kao 'tradicija' iz popularnih sapunica, kao i pitanja koliko imena se može zakonski odobriti u Hrvatskoj, Veljača je ubrzo izbrisala fotografiju. 

'POGREŠAN ČOVJEK' Jelena Veljača nabacila dekolte do pupka za svečanu premijeru

Zagrepčanka se inače često 'sukobljava' u raspravama na internetu koje se tiču malene Lene Miše Kristijane.

Nedavno ju je uzrujao komentar 'Ko je to, mala Srpkinja? Jel to Beogradsko dijete?' koji se nalazio ispod fotografije nje i kćeri. 

- To je dijete koje se preselilo u drugu državu zbog posla oba roditelja, prolazi kroz velike životne promjene s 2 god i 8 mjeseci, jako sam ponosna na nju kako stabilno hoda kroz novi vrtić, novi grad, novu babysittericu, nove prijatelje i novi jezik i veselim se svakom njezinom uspjehu pa i tome što govori 'moje drugarice' i što s veseljem ide u vrtić i bira odjeću za isti. Jednako bih se veselila i da smo u Tokiju, i pisala bih #japanesegirl jer kao svaka majka kojoj je dijete na prvom mjestu strepim pred svakom promjenom koja Lenu može emotivno uzdrmati i slavim svaki njezin uspjeh - napisala je ponosna mama.

Veljača i Čuček predali su ove godine papire za rastavu trogodišnjeg braka, no to nije utjecalo, kako tvrde, na njihov odnos. Skupa su se preselili u Beograd jer on glumi u njezinoj seriji. 

- Postoje posebne draži kad radim s Draženom. On je jedan od najtalentiranijih glumaca koje sam imala priliku upoznati. I stvarno nevezano uz naš privatan odnos, moram reći da raditi s glumcem toga kalibra uvijek je za autora ili dramaturga opuštajuće jer znaš da će svojim talentom prikriti tvoje nedostatke - ispričala je Veljača za Blic. Bivši par se zaljubio 2014. godine pripremajući predstavu 'Prava stvar' u Maloj sceni.

VIDI OVO! Ovo su najpopularnije boje kose ove jeseni.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 67

  • bubamiha 13.10.2018.

    Ako je on najtalentiraniji glumac,ja sam dinosaur!! A opet,kad uzmes u obzir da to ona kaze,onda ima smisla.

  • baba yaga 13.10.2018.

    uopće nije bitno koliko imena i prezimena ima. To se tiče samo njih. mi ionako nemamo niti koristi niti ikakve štete od toga. Tako da... nek zive zivot kako žele,baš kao i mi svi ostali.

  • Kinsella 12.10.2018.

    Meni fkt nije jasno kaj je Janko P.V. radio s njom. On je baš simpa i normalan, a nju je suvišno komentirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare