Obavijesti

Show

Komentari 67

'Kao u sapunici': Veljačina kći ima tri imena i dva prezimena

'Kao u sapunici': Veljačina kći ima tri imena i dva prezimena
8

Nakon što su po društvenim mrežama krenule rasprave oko imena Veljačine kćeri, kao i pitanja koliko imena se može zakonom odobriti u Hrvatskoj, glumica je ubrzo izbrisala fotografiju...

VIDEO

Hrvatska glumica i scenaristica Jelena Veljača (37) trenutno živi u Beogradu gdje radi na seriji 'Pogrešan čovjek'. Jelena svakodnevno na društvenoj mreži objavljuje dogodovštine sebe i kćeri Lene (2), a sada se pohvalila dozvolom za privremeni boravak u Srbiji, na kojoj piše da se kći nje i glumca Dražena Čučeka (48) zove Lena Miša Kristijana Veljača Čuček

Nakon što su po društvenim mrežama krenule rasprave da su tri imena i dva prezimena kao 'tradicija' iz popularnih sapunica, kao i pitanja koliko imena se može zakonski odobriti u Hrvatskoj, Veljača je ubrzo izbrisala fotografiju. 

Jelena Veljača nabacila dekolte do pupka za svečanu premijeru
Jelena Veljača nabacila dekolte do pupka za svečanu premijeru

Zagrepčanka se inače često 'sukobljava' u raspravama na internetu koje se tiču malene Lene Miše Kristijane.

Nedavno ju je uzrujao komentar 'Ko je to, mala Srpkinja? Jel to Beogradsko dijete?' koji se nalazio ispod fotografije nje i kćeri. 

- To je dijete koje se preselilo u drugu državu zbog posla oba roditelja, prolazi kroz velike životne promjene s 2 god i 8 mjeseci, jako sam ponosna na nju kako stabilno hoda kroz novi vrtić, novi grad, novu babysittericu, nove prijatelje i novi jezik i veselim se svakom njezinom uspjehu pa i tome što govori 'moje drugarice' i što s veseljem ide u vrtić i bira odjeću za isti. Jednako bih se veselila i da smo u Tokiju, i pisala bih #japanesegirl jer kao svaka majka kojoj je dijete na prvom mjestu strepim pred svakom promjenom koja Lenu može emotivno uzdrmati i slavim svaki njezin uspjeh - napisala je ponosna mama.

Veljača i Čuček predali su ove godine papire za rastavu trogodišnjeg braka, no to nije utjecalo, kako tvrde, na njihov odnos. Skupa su se preselili u Beograd jer on glumi u njezinoj seriji. 

- Postoje posebne draži kad radim s Draženom. On je jedan od najtalentiranijih glumaca koje sam imala priliku upoznati. I stvarno nevezano uz naš privatan odnos, moram reći da raditi s glumcem toga kalibra uvijek je za autora ili dramaturga opuštajuće jer znaš da će svojim talentom prikriti tvoje nedostatke - ispričala je Veljača za Blic. Bivši par se zaljubio 2014. godine pripremajući predstavu 'Prava stvar' u Maloj sceni.

VIDI OVO! Ovo su najpopularnije boje kose ove jeseni.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama