To je to što me zanima!

Kaos u garderobi prije showa: Mačak svima pokazivao gaćice

Kolege su sve zabilježile kamerom i pokazali kako krate vrijeme do početka druge emisije. Putem do studija, Marko je zabavljao sam sebe pjevajući pjesmu Željka Joksimovića 'Skoplje ili Beograd'.
Vidi originalni članak

Pripreme za nedjeljnju emisiju 'Ples sa zvijezdama' počinju u prijepodnevnim satima, a uz naporno sređivanje za televizijske ekrane i pozornicu, kandidati se i dobro zabavljaju. Osim što plešu ispred žirija, to čine i u garderobi prije showa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glavni zabavljač bio je stilist Marko Grubnić koji se izvijao ispred kolega te podizao Versace ogrtač kako bi pokazao bijele gaćice.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kolege su sve zabilježile kamerom i pokazali kako krate vrijeme do početka druge emisije. Putem do studija, Marko je zabavljao sam sebe pjevajući pjesmu Željka Joksimovića (46) 'Skoplje ili Beograd'. 

Dan prije Grubnić se pohvalio da zna napraviti zvijezdu, a u tome mu se pridružila i Ana Vučak Veljača (32) koja je prošlog tjedna 'kiksala' i pala na pozornici tijekom nastupa. 

I Marko je imao nezgodu kada je pokušavao povući suknju s plesne partnernice Ele Vuković. Ipak, nisu mu previše zamjerili. Za paso doble, plesački par osvojio je ukupno četiri osmice, odnosno 32 boda. 

- Sjajna energija, povezanost i strast postoje među vama. Jedva čekam vidjeti vaše nove nastupe - pohvalila ih je baletna pedagoginja Almira Osmanović (60), jedna od članica žirija.

TREBA IH SE JAKO PAZITI: Ženama rođenima u ovom horoskopskom znaku muškarci ne mogu odoljeti 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • igor03 24.03.2019.

    Normalno da sve ide k vragu kad takve gluposti netko plača

  • 24.03.2019.

    Hahaha!!! Koja smo mi bolesna nacija a ovo je vrhunac novinarstva!

  • 24.03.2019.

    O majko mila

Komentiraj...
Vidi sve komentare