To je to što me zanima!

Karabatić nakon presude: Sve što je sudac čitao nije točno!

Svakako ćemo se žaliti na presudu, rekla je Ava. Dodala je da ništa od svega što je sudac čitao nije točno. Starleta ističe da je sve apsurdno o čemu se polemiziralo
Vidi originalni članak

Ava Karabatić (28) osuđena je na sudu u Splitu šest mjeseci uvjetne kazne radi ucjenjivanja profesora Živka Nižića (72). Uzrujana starleta vikala je po sudnici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Do sad nisam imala ni prekršajnu prijavu. Nije mi bilo teško slušati obrazloženje presude. Još prošli vikend rekla sam tati da imam loš predosjećaj. Uz gastritis, dobila sam i uranjena krvarenja. Svakako ćemo se žaliti na presudu - rekla je Ava. Dodala je da ništa od svega što je sudac čitao nije točno. Starleta ističe da je sve o čemu se polemizira apsurdno. 

- Mislim da će ovo donijeti nešto dobro, napisat ću autobiografiju koja će se zvati “Konačni obračun”. Do kraja godine knjiga će ugledati svjetlo dana. 

Avu, njenu majku Sanju (46) i bivšeg dečka Špira Miličića (32) tereti se da su ucjenjivali profesora Živka Nižića (72) zbog lascivnih poruka upućenih Avi i tražili 9000 eura za šutnju. Nepravomoćnom presudom iz 2010. Ava i njezina majka su oslobođene krivnje, a Špiro je osuđen na dvije godine i sedam mjeseci zatvora. 

Županijski sud presudu općinskog, međutim, nije potvrdio i tako učinio pravomoćnom nego je naložio ponovljeno suđenje koje je počelo u studenom prošle godine. U međuvremenu je Ava prekinula ljubavnu vezu sa Špirom, koji je na prvom suđenju preuzeo krivicu na sebe. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • kokaza10 20.05.2017.

    Ponajprije matorih slinavaca po fakultetima ima isuviše, mnoge djevojke bile su izložene bar verbalnom zlostavljanju, neke čak i u srednjim školama. Samoj mi se dogadjalo isto. Ucjene ocjenama, prolazom na ispitu itd. U srednjoj sam se požalila razrednici koja je reagirala zajedno sa ravnateljem i nastavničkim vijećem, no zbog svega pred istim vijećem sam morala polagati predmet, srećom uspješno. Bila sam maturant pa ne znam kako je profesor završio poslije. Na faksu si prepušten sam sebi i jako je teško naći izlaz. Povjeriš li dečku, eto problema još većih. Ne opravdavam ucjenu novcem, ali takav profesor zaslužuje sve što ga snadje!

  • xoxogirl13 05.05.2017.

    Konjska faca

  • Fernando da Ramirez Ayala 05.05.2017.

    Koja patologija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare