Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
105 komentara

Karabatić nakon presude: Sve što je sudac čitao nije točno!

Svakako ćemo se žaliti na presudu, rekla je Ava. Dodala je da ništa od svega što je sudac čitao nije točno. Starleta ističe da je sve apsurdno o čemu se polemiziralo

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
105 komentara

Ava Karabatić (28) osuđena je na sudu u Splitu šest mjeseci uvjetne kazne radi ucjenjivanja profesora Živka Nižića (72). Uzrujana starleta vikala je po sudnici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Do sad nisam imala ni prekršajnu prijavu. Nije mi bilo teško slušati obrazloženje presude. Još prošli vikend rekla sam tati da imam loš predosjećaj. Uz gastritis, dobila sam i uranjena krvarenja. Svakako ćemo se žaliti na presudu - rekla je Ava. Dodala je da ništa od svega što je sudac čitao nije točno. Starleta ističe da je sve o čemu se polemizira apsurdno. 

Ava kriva za slučaj prijetnji profesoru! Nakon presude na šest mjeseci uvjetno vikala "Sramota!, Šta ja radim tu?!" i htjela izaći iz sudnice Reporter: Rozeta Bogeljić

Posted by 24sata on Thursday, May 4, 2017

- Mislim da će ovo donijeti nešto dobro, napisat ću autobiografiju koja će se zvati “Konačni obračun”. Do kraja godine knjiga će ugledati svjetlo dana. 

Avu, njenu majku Sanju (46) i bivšeg dečka Špira Miličića (32) tereti se da su ucjenjivali profesora Živka Nižića (72) zbog lascivnih poruka upućenih Avi i tražili 9000 eura za šutnju. Nepravomoćnom presudom iz 2010. Ava i njezina majka su oslobođene krivnje, a Špiro je osuđen na dvije godine i sedam mjeseci zatvora. 

Županijski sud presudu općinskog, međutim, nije potvrdio i tako učinio pravomoćnom nego je naložio ponovljeno suđenje koje je počelo u studenom prošle godine. U međuvremenu je Ava prekinula ljubavnu vezu sa Špirom, koji je na prvom suđenju preuzeo krivicu na sebe. 

Naši partneri pišu
Message