Obavijesti

Show

Komentari 105

Karabatić nakon presude: Sve što je sudac čitao nije točno!

Karabatić nakon presude: Sve što je sudac čitao nije točno!
1

Svakako ćemo se žaliti na presudu, rekla je Ava. Dodala je da ništa od svega što je sudac čitao nije točno. Starleta ističe da je sve apsurdno o čemu se polemiziralo

VIDEO

Ava Karabatić (28) osuđena je na sudu u Splitu šest mjeseci uvjetne kazne radi ucjenjivanja profesora Živka Nižića (72). Uzrujana starleta vikala je po sudnici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:29

- Do sad nisam imala ni prekršajnu prijavu. Nije mi bilo teško slušati obrazloženje presude. Još prošli vikend rekla sam tati da imam loš predosjećaj. Uz gastritis, dobila sam i uranjena krvarenja. Svakako ćemo se žaliti na presudu - rekla je Ava. Dodala je da ništa od svega što je sudac čitao nije točno. Starleta ističe da je sve o čemu se polemizira apsurdno. 

Ava kriva za slučaj prijetnji profesoru! Nakon presude na šest mjeseci uvjetno vikala "Sramota!, Šta ja radim tu?!" i htjela izaći iz sudnice Reporter: Rozeta Bogeljić

Posted by 24sata on Thursday, May 4, 2017

- Mislim da će ovo donijeti nešto dobro, napisat ću autobiografiju koja će se zvati “Konačni obračun”. Do kraja godine knjiga će ugledati svjetlo dana. 

Avu, njenu majku Sanju (46) i bivšeg dečka Špira Miličića (32) tereti se da su ucjenjivali profesora Živka Nižića (72) zbog lascivnih poruka upućenih Avi i tražili 9000 eura za šutnju. Nepravomoćnom presudom iz 2010. Ava i njezina majka su oslobođene krivnje, a Špiro je osuđen na dvije godine i sedam mjeseci zatvora. 

Županijski sud presudu općinskog, međutim, nije potvrdio i tako učinio pravomoćnom nego je naložio ponovljeno suđenje koje je počelo u studenom prošle godine. U međuvremenu je Ava prekinula ljubavnu vezu sa Špirom, koji je na prvom suđenju preuzeo krivicu na sebe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor