To je to što me zanima!

Karamarkova kći preselila se u London: Dobila sam posao u odjelu jednog luksuznog brenda

Zanimao me studijski program Luxury Brand Management koji u Hrvatskoj nije dostupan u obliku diplomskog studija, pojasnila je Lana koja trenutno uživa u britanskoj metropoli
Vidi originalni članak

Lana Karamarko (27), kći političara i nekadašnjeg šefa HDZ-a Tomislava Karamarka (63) u intervjuu za Mixer.hr je progovorila o životu u Londonu, novom poslu i daljnim planovima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SUPERBOGATA ZLATNA MLADEŽ KREMLJA Bogati, žestoki i razmaženi: Za njih pravila ne postoje, naučeni su da novac može kupiti baš sve

Lana je prije nekoliko godina završila preddiplomski studij na zagrebačkom ZŠEM-u, nakon čega se odlučila na daljnje obrazovanje u britanskoj metropoli.  

- Nakon završenog preddiplomskog studija u Hrvatskoj, odlučila sam se za London jer me zanimao studijski program Luxury Brand Management koji u Hrvatskoj nije dostupan u obliku diplomskog studija - objasnila je.

ŽENA OD KOJE STREPI VLADA Moćna Ana Mandac: 'U politiku su je gurali Karamarko i Horvat, imala je ambicije za ministricu'

- U Londonu sam studirala na sveučilištu Regents. Studij je bio izuzetno zanimljiv, koristan i omogućio mi je da se specijaliziram za tu industriju - otkrila je Lana, a dodala i da je dio studija pohađala online zbog pandemije koronavirusa.

Ljeto prije upisivanja studija Lana je provela u Americi u sklopu programa Work and Travel, tijekom kojeg je zaradila i dio novca kojim je financirala studij.

AKCIJA "FLAJŠ" Anu Karamarko i ostale terete za utaju tešku 7,5 mil. kuna

 - Dobila sam posao u Ecommerce i Digital Marketing odjelu jednog luksuznog modnog brenda. Jako sam zadovoljna jer skupljam dragocjeno iskustvo - otkrila je i dodala da joj najviše nedostaju obitelj, brat Martin i mala sestrica Katarina. 

- Hrvatska je moj dom i svaki slobodan trenutak koristim da dođem u Zagreb te provedem vrijeme sa svojim najmilijima. U ovom trenutku sam fokusirana na svoj posao i za sada sam u Londonu. Što će donijeti budućnost i moj profesionalni razvoj, vidjet ćemo - poručila je Lana. 

Podsjetimo, nju je Tomislav Karamarko dobio u prvom braku s Enisom Muftić, a jednom je prilikom otkrila da se s očevom trenutnom suprugom Anom dobro slaže. 

POGLEDAJTE VIDEO: SEKA ALEKSIĆ REAGIRALA NA SPOTOVE

Idi na 24sata

Komentari 7

  • šahmat 14.04.2023.

    Ona sama izgleda skromno.

  • problematik 14.04.2023.

    Koga uopće interesira i šta hrvatskom narodu predstavlja ova osoba o kojoj pišete.Pali ste na dno da niže više ne ide i kaljužate u vlastitom blatu!

  • dvadeset četiri 14.04.2023.

    Nek mi netko objasni što je ona studirala, o čemu se tu radi i čime se namjerava bavit. Samo sam uspio razumjet da je završila nekakvu privatnu školu u Hrvatskoj u kojoj nema ponavljača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare