To je to što me zanima!

Karantena promijenila Nandi iz 'Savršenog': Puno toga sada neće biti isto, povlačim granicu

Čovjek uči dok je živ. Povukla sam si granicu dokud sebe davati i zašto, što cijeniti, čemu težiti, zaključila je Nandi, koja se nakon provedenog vikenda u Splitu vratila u Zagreb...
Vidi originalni članak

Bivša kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni' Nandi Uzelac (30) provela je karantenu u Zagrebu, a nakon popuštanja mjera uputila se za Split. Odvojila je vremena za ispijanje kave uz more.

POGLEDAJTE VIDEO: Nandi Uzelac o operaciji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, ono što je najviše priželjkivala u izolaciji sad je i ostvarila.

- Napokon sam napravila ono najbitnije i dugoiščekivano - vidjela sam svoju obitelj i sebi najuži krug osoba. Ostatak mi neće uzeti za zlo što ćemo se tek idućim dolaskom vidjeti - rekla je Nandi.

Kaže kako je tijekom karantene sama sebi posložila 'kockice u glavi' i shvatila koliko su joj bitni bliski ljudi. 

- Kad te zovu i pitaju kako si, jesi dobro, brinemo jedni o drugima. Svi možemo imati površne razgovore i takve odnose, ali to nije poanta. Zar ne? Stoga stvarno zastanem i kažem sebi samoj: 'Budi zahvalna na svemu! Na ljudima na koje se možeš osloniti. Na zdravlju'. Znam da puno toga za mene nije i neće biti isto. Čovjek uči dok je živ. Povukla sam si granicu dokud sebe davati i zašto, što cijeniti, čemu težiti - zaključila je Nandi, koja se nakon provedenog vikenda u Splitu vratila u Zagreb. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • josko12345 02.06.2020.

    Opet ću napisat. Razlika izmedju dobrih sisa i loših sisa je ta da izmedju dobrih stoji križ a izmedju loših pupak. Moja nandi da staviš pirsing na pupak mislio bi da je na bradavici

  • roby123 02.06.2020.

    A jel plaćena boravišna taksa za boravak u Zagrebu za vrijeme karantene?

  • jebac1weba@24sata 02.06.2020.

    Ne znas ti dijete drago gdje ti smrdljivija rupica,a kamoli da slazes 2 kockice u glavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare