To je to što me zanima!

Kardashianka i Megan Fox najavile dečke: 'Budite glasni za buduće tate naših beba'

Trenutačno dva najpoznatija kontroverzna slavna para povezala su se na ovogodišnjim MTV VMA dodjelama glazbenih nagrada. Pažnju im je na kratko 'ukrala' J. Lo u minici
Vidi originalni članak

Megan Fox (35) i Kourtney Kardashian (42) glavna su tema već neko vrijeme, od kad su u vezama s glazbenicima Machine Gun Kellyjem (31) i Travisom Barkerom (45). Parovi su se na crvenom tepihu pojavili odvojeno, a onda su Megan i Kourtney najavile zajedno svoje dečke:

POGLEDAJTE VIDEO:

- New York, budite ekstra glasni za buduće tate naših beba - rekla je Fox, na što je publika odgovorila glasnim vrištanjem i pljeskom.

'Njegova sam velika obožavateljica. Gledala sam ga kako se razvija, ne samo kao umjetnik, nego i kao osoba', rekla je Megan za Kellyja, a Kourtney dodala:

- I ja sam obožavateljica, mislim da je njegov bubnjar super hot.

Travis i Kelly izveli su svoju pjesmu 'Papercuts' zajedno i time zatvorili show. 

Od kad su zajedno, parovi privlače pažnju modnim odabirima i vrućim fotografijama, a golišavih outfita nije nedostajalo ni na MTV VMA. 

Megan se pojavila u potpuno prozirnoj Mugler haljini ukrašenoj sitnim kristalićima, dok je Machine Gun uz nju bio odjeven u crveno svjetlucavo odijelo. Kelly je uz svjetlucavo odijelo lice i uši ukrasio biserima.

Megan i Kelly su se upoznali u ožujku 2020., a na ljeto su objavili svoju vezu i od tad 'žare i pale' crvenim tepisima i društvenim mrežama. Oboje imaju djecu s bivšim partnerima, Fox sinove Nou (8), Bodhija (7) i  Journeyja (5), dok Kelly ima kćer Casie (13).

Kourtney je izabrala mini kožnu haljinu s prednjim vezanjem, dok je Travis bio u crnom fraku sa velikim metalnim zakovicama.

Službeno su zajedno od veljače, a svatko ima po troje djece s bivšim partnerima.

OTKRILA FOTOGRAFIMA PREVIŠE Kardashian izmjenjivala strasti s novim dečkom, bivši partneri komentirali su njene vruće fotke

Kourtney ima Masona (11), Penelope (9) i Reigna (6), a Travis Landa (17), Alabamu (15) i Atianu (22), koja nije njegova biološka kćer, ali ju smatra svojom.

Nastupila je i Jennifer Lopez (52) u svjetlucavoj minici s prednjim vezanjima, koja je prekrila samo nužno. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • chelseaMG 13.09.2021.

    Ne znam jel se više uplašiš kad imaš noćnu moru ili kad se probudiš i u mraku prvo vidiš nekog od ovih ljepotana.

  • MarjanaKrstavac 13.09.2021.

    Sodoma i gomora ,😈 party 🤦‍♀️

  • Iskrena mala 13.09.2021.

    Ova Foxica je skroz izgubila kompas

Komentiraj...
Vidi sve komentare