To je to što me zanima!

Kardashianka obilježila bakin rođendan starim slikama: 'Čudi me da te uopće još prepoznaje'

Khloe je objavila niz fotografija s bakom Mary, neke su bile nove, a neke starije pa je tako još jednom pokazala svoju nevjerojatnu transformaciju, a mnogi su se složili da nije trebala 'ići pod nož'
Vidi originalni članak

Reality zvijezda i poduzetnica Khloe Kardashian (39) emotivnom je porukom na svojim društvenim mrežama čestitala rođendan voljenoj baki Mary Jo

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Khloe je objavila niz fotografija s bakom Mary, neke su bile nove, a neke starije pa je tako još jednom pokazala svoju nevjerojatnu transformaciju. Fotografije mlade Khloe gotovo pa i ne liče na Khloe koju publika sada gleda u najnovijim epizodama realityja 'The Kardashians'. 

Mnogi su u komentarima pisali Khloe da je bila predivna prije te da nikada nije trebala 'ići pod nož'. 

- Zašto si se toliko operirala, bila si toliko lijepa prije - pisali su neki, a jedan se pratitelj našalio: 'Čudi me što te baka uopće prepoznaje'. 

SREDNJA SESTRA Khloe Kardashian proslavila 39. rođendan: Bivšem je opraštala prevare, a i dalje negira jedno...

- Čestitam ti 89. rođendan. Kakav život si proživjela, bila si najbolji čuvar tajni i najbolji pripovjedač priča. Mogla bih te slušati cijeli dan, koliko si toga prošla. Svaka uspomena s tobom ispunjena mi je ljubavlju, jako cijenim što te imam - napisala je Khloe u čestitci. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • liliZG2.0 29.07.2023.

    baka izgleda bolje nego prije...nije ostarila niti dana.

  • IvanHr 29.07.2023.

    Ove s isteklim rokom trajanja će se reklamirati i za 100 godina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare