To je to što me zanima!

Kardashianke su za tri sezone showa dobile 228 milijuna kn

Potpisale su novi ugovor s televizijskom kućom E! koja emitira njihov reality show 'Keeping Up With the Kardashians'. Razmišljaju o preseljenju u Veliku Britaniju
Vidi originalni članak

Sve što moraju raditi pred kamerom je, hm... sve ono što i inače rade: šminkati se, smijati, proživljavati obiteljske 'drame', družiti se, razgovarati... i za to će im 'masno' platiti. Sestre Kardashian toliko su popularne da su potpisale novi trogodišnji ugovor 'težak' 228 milijuna kuna za svoj reality show koji se emitira na televiziji E!.

Kim, Kourtney i Khloe te njihova majka Kris i njen suprug Bruce Jenner zaradu će raspodijeliti na jednake dijelove. 'Dio kolača', iako manji, dobit će i Kendall i Kylie Jenner, kćeri koje Kris ima s Bruceom te njen sin iz braka s odvjetnikom Robertom Kardashianom, Rob Kardashian. Zakinuti neće ostati Scott Disick i mali Mason kao ni Khloein suprug Lamar Odom.

Kardashianke navodno planiraju snimati show u Velikoj Britaniji. 

- Pokorile su SAD i tamo više nemaju ništa novo za napraviti, a Englesku obožavaju pa je odlazak u Veliku Britaniju logičan potez - rekao je obiteljski prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Marino161 25.04.2012.

    Bravo sis KARDASHIAN, samo naprijed

  • kosarkasica7 25.04.2012.

    Od nijednog talenta,od ničeg,od ništa,od nule su se proslavile...pa svaka vam čast,treba i to netko znat haha

  • tinki vinki_1 25.04.2012.

    ma, najjače je kad netko pljuje po nečem, a ne može dočekati da krene novi nastavak i kao ne gleda, ali u sve je upućen...

Komentiraj...
Vidi sve komentare