To je to što me zanima!

Karl Lagerfeld angažirao je debeljucu težu od 100 kila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
PROMIJENIO MIŠLJENJE: Šef modnog giganta Chanel donedavno je angažirao samo mršave modele. Sada je otišao u sasvim drugu krajnost...
Vidi originalni članak

Heidi Klum (36) nije model za modnu pistu. Ona je jednostavno preteška i ima prevelike grudi, izjavio je lani Karl Lagerfeld (76).
- Koga još zanimaju žene s oblinama? Bit mode su snovi i iluzija - obrazlagao je Chanelov šef dodavši kako je osnivačica modnog carstva Coco Chanel često govorila da žena nije nikada dovoljno mršava i dovoljno bogata. No, Coco se nije libila kreirati za one koje nisu mršave, ali su dovoljno bogate da joj plate. Ovih je dana Karl shvatio koliko je Coco bila mudra i najavio je da će u kolekciji za proljeće 2010. biti kreacija za punije žene. Nije angažirao Heidi, nego je otišao u drugu krajnost. Glavni model bila mu je plesačica burleske Miss Dirty Martini (36), koja se ne važe otkako je premašila 100 kilograma. Armaniju nikada nisu smetale obline. Novu kolekciju rublja nosila mu je glumica Megan Fox (23).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • COSA-NOSTRA 14.01.2010.

    @BEEP, nisam sigurna da te razumin... znači žene su one koje imaju bokove??? ženu ne čini ženom samo vanjski izgled! neke su žene mršave genetski, nemaju ni sise, ni guzice, ni bokove... i u šta da ih onda svrstamo? u muškarce? ili u bolesnice? svaki čovik izgleda onako kako može, želi i uspijeva, ako se pri tome osjeća dobro - super, ako ne - može tražit način da se zavoli ili promjeni ukoliko to želi. mi sami odlučujemo oće li nas manipulirat mediji, modeli, modna industrija itd. ne triba ni njih krivit da su baš oni krivi za ovo za ono... estetika postoji oduvik, kao i trendovi, ali i jedno i drugo je promjenjivo. nekada su u modi bile punašne dame, danas su žgoljave, ko kaže da možda opet ne budu IN ove prve? i jedne i druge izgledom neko voli, neko ne voli... stvar ukusa.

  • BEEP 14.01.2010.

    Eo Vam mog mišljenja zašto dizajneri kreiraju za anoreksične modele- jer nemaju cice ni bokove pa si lakše zamišljaju dečkiće. Ma razmislite malo i pogledajte oko sebe tko su normalne ženske - imaju cice ( veće ili manje ali sve imaju bokove ). Ne kažem da je dobro biti debeo. Treba znati granicu ali vidi se da je negdje zaštekalo kad imaš možda dvije kile viška a u dučanu ne možeš kupiti normalne hlače da ti pristaju ( široke u struku - uske u bokovima ) . Ako se ne zaustave i promisle još malo pa će im modele nositi kosturi.

  • spirit lamp 13.01.2010.

    Zato ju je i uzel.....ko sprdacinu \"debelim\" zenama. Eto vam kad vam se ne svidjaju mrsavice, a vi zenske svinje kaj se izlezavate pred tv-om, sad cu raditi robu za vas. Tip je bolesnik!

Komentiraj...
Vidi sve komentare