To je to što me zanima!

Karleuša brani Duška: On nema mrlju. Nikada me nije prevario

Živjeli za dobrog i neiskvarenog čovjeka pored mene, oca dvije kćeri koje neizmjerno voli, za velikog sportaša. Živjeli za čovjeka koji nikada nikog nije ponizio, napisala je Jelena
Vidi originalni članak

Pjevačica Jelena Karleuša (42) mjesecima se trudi uvjeriti brojne pratitelje kako u njezinom braku cvjetaju ruže. Srpski mediji svakodnevno pišu kako nogometaš Duško Tošić (36) tajno ljubi influencericu i poduzetnicu Anu Jovanović, a sada je Karleuša odlučila demantirati takve izjave. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira sa suprugom, a ispod objave posvetila mu je emotivni tekst.  

- Cheers! Živjeli za dobrog i neiskvarenog čovjeka pored mene, oca dvije kćeri koje neizmjerno voli, za velikog sportaša. Živjeli za čovjeka koji nikada nije varao ili ponizio. NIKOGA. NIKADA. Čovjeka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost trpi i najstrašnije napade bolesnika. Zbog mene. Točnije, zbog njihove bolesne mržnje prema meni - napisala je Jelena pa dodala: 

- Imam potrebu napisati: Nitko tebe Duško ne može uprljati. A, nema te bagre, te zle namjere, te laži koja može uprljati dobrog čovjeka i njegovu obitelj. Jako mi je žao što ti bagra ime spominje…. jer bi na koljenima morali klečati koliko su nedostojni - napisala je za kraj. 

Posljednjih dana i Ana je na meti brojnih hejtera. Jedan od pratitelja pitao je Anu kako je biti nečija ljubavnica, no ona je spremno odgovorila kako je njezin dečko slobodan čovjek te da joj nije jasno o čemu pričaju. 

- Uvijek hodam podignute glave, nemam se čega sramiti. Radujem se svakom novom danu i ne vodim lažni život. Nemam potrebu bilo kome dokazivati koliko sam sretna ili nesretna - objasnila je Jovanović.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • MisisDilemma 22.02.2021.

    To se kao nama pravda za njega, briga nas jel ju prevario ili nije

  • Rara Avis_1 18.02.2021.

    Da barem i on takvu zdravicu može izreči prema svojoj supruzi..:))

  • Brad Pitt 16.02.2021.

    isto ona njega nije nikad prevarila jos je nevina

Komentiraj...
Vidi sve komentare